WIN: Neem Cathy Kelly mee in je zomerkoffer!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Deze maand is Dan komt alles goed - de nieuwste roman van Cathy Kelly - verschenen. Samen met Chicklit.nl sturen wij tien dames op vakantie met dit nieuwe boek en zij maken kans op een zomerkoffer vol boeken van Cathy Kelly! 

Deze maand is Dan komt alles goed - de nieuwste roman van Cathy Kelly - verschenen. Vier sterke vrouwen moeten leren dat hun verleden in het heden ligt, voordat ze naar de toekomst kunnen kijken. Een prachtig verhaal over liefde, vriendschap, romantiek en geheimen. Bovendien zijn er vier andere toppers van Cathy Kelly opnieuw vormgegeven en vanaf nu verkrijgbaar voor maar 10 euro per stuk! Jij weet zeker wel welke boeken er in jouw zomerkoffer meegaan?

 
Samen met Chicklit.nl slaan wij onze handen ineen met The House of Books en organiseren we deze zomer een ludieke campagne! Neem Dan komt alles goed mee in je zomerkoffer en maak kans op een reiskoffer met daarin vier boeken van Cathy Kelly!

Hoe werkt het?
De hele maand juni kun jij je opgeven om Dan komt alles goed van ons mee te krijgen op vakantie. Eind juni kiezen Chicklit.nl en Ze.nl tien dames die het boek mee mogen nemen in hun zomerkoffer. Aan jou de opdracht om op je vakantiebestemming het boek te gaan lezen en een foto van jezelf met het boek te maken.

 
En die koffer met boeken dan?
Nadat iedereen terug is van vakantie, starten we een fotowedstrijd met de foto?s die de tien winnaars op vakantie hebben gemaakt. Deze worden online geplaatst en het publiek mag stemmen op de leukste foto. De foto met de meeste stemmen wint uiteindelijk de reiskoffer vol boeken! Simpel toch?! Enne... als je stemt, maak je ook kans op leuke prijzen!
 
Winnen
Geef je hieronder op! Vul je naam, adresgegevens en jouw vakantiebestemming in én de periode waarin je op vakantie bent. De prijsvraag loopt tot en met 26 juni 2012. We verwachten de fotowedstrijd eind augustus te kunnen starten.

Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!