WIN: Compleet verzorgde Fashion Day

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Wij vrouwen hebben vaak een druk leven. Werk, studie, kinderen, carrière: het houdt niet op. Speciaal voor de drukke dames onder ons geeft She Energy Drink een Fashion Day weg, inclusief hotelovernachting!

Deze Fashion Day is voor twee personen, je kunt dus gezellig een vriendin meenemen. Je krijgt niet alleen een hotelovernachting in het Fashion Hotel in Amsterdam, maar de Fashion Day is ook volledig ingedeeld voor je. Wat jullie allemaal gaan doen? Lees snel verder!
 
Wellnessarrangement bij Spa Zuiver
Om de Fashion Day goed te beginnen gaan jullie met een arrangement naar Spa Zuiver. Bij Spa Zuiver kun je relaxen, uitrusten en bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Laat je lekker verwennen tijdens een dagje spa om heerlijk bij te komen!

 
Bodylotion van Ahava
Na een dagje spa kan je lichaam wel wat hydratatie gebruiken. De voedende bodylotion van Ahava laat je huid na de sauna weer stralen! Door de dode zee mineralen zijn de producten van Ahava een bron van nieuwe energie en vitaliteit voor de huid.
 
Een diner voor twee personen
Ook je maag wordt niet vergeten! In een restaurant naar keuze kunnen jullie genieten van een heerlijk diner voor twee. Waar ga je voor? Sushi, Grieks of toch de Franse keuken?

 
Twee Bioscoopbonnen
?s Avonds zul je je niet vervelen, want jullie gaan lekker naar de bios! Wat dacht je bijvoorbeeld van The Vow? Een heerlijke, romantische film met de fijne Channing Tatum.
 
Overnachting in het Fashion Hotel
Na zo?n overvolle dag wil je natuurlijk niet naar huis reizen, daarom is er een waanzinnige hotelovernachting voor jullie gereserveerd. Fashion Hotel Amsterdam (4 sterren) ligt tegenover het World Fashion Centre. Dit designhotel biedt service en comfort in een stylish jasje! Bezoek Fashion?s Restaurant & Bar en drink een cocktail in de trendy SKYY Bar.

 
Parfum van Marc Jacobs
De parfums van Marc Jacobs zijn heerlijk charmant, een beetje fruitig en vooral heel verleidelijk! Perfect om de zwoele avond in te gaan.
   
Goodiebag
Om de Fashion Day compleet te maken krijgen jullie een verrassingsgoodiebag van Wear For Love.

 
Winnen
Wil je deze Fashion Day voor twee winnen? Like dan snel de She Facebook-pagina en maak kans op deze dag en nog veel meer andere prijzen! De prijsvraag loopt tot 18 juni. She makes your day!