Sexy avondje(s)

Relaties door Mendy
Al meer dan tien jaar ervaar ik intense, passionele nachten met Mister G. Wanneer we samen zijn speelt de magie de hoogste toon. Iedere keer dat we afspreken lijkt het alsof tijd niet bestaat. Ik zal je vertellen hoe dat gaat.

Wanneer hij in mijn buurt is, ben ik vrouwelijker, sexier, losser, en daardoor ook mooier, fijner en gelukkig. Wij hebben geen (traditionele) relatie, maar we gaan wel helemaal in elkaar op. Hij is zo ontzettend lekker, dat ik echt even mijn tanden op elkaar moet zetten tijdens het schrijven van deze column. Hij heeft een heerlijk lijf, groot, afgetraind, getatoeëerd, grote armen, billen en benen. Maar hetgeen wat hem het allerlekkerst maakt is hoe hij met mij omgaat. Hij behandelt mij als een Goddess.


Wat hij met me doet

De deurbel gaat, my heart skips a beat. Zit mijn haar goed, ruik ik lekker? Er verschijnt een enorme glimlach op mijn gezicht. Mannelijke voetstappen klinken op de trap. Daar is hij, ik voel de vlinders in mijn buik in toenemende mate tegen de wanden opbotsen en open mijn armen. ?Hallo schatje?, lacht hij, hij komt binnen en grijpt me. Dat we elkaar vanaf de week daarvoor gek hebben gemaakt via de whatsapp heeft absoluut een uitwerking. Mijn armen rijken naar hem en ik voel de excitement door het feit dat ik mijn ellebogen niet kan aanraken tijdens de omhelzing, tezamen met de belofte die deze avond met zich meebrengt. Hij kust me in de deuropening.

De sfeer is direct goed: zacht, open, los; we willen allebei nergens anders liever zijn dan hier, in dit moment. Prosecco, we proosten en de avond breekt aan... Kaarsjes aan, muziekje aan... We kletsen en lachen. Zijn hand wenkt mij om dichterbij te komen, ik verzet plagend en kijk hem ondeugend aan. Hij komt me halen en trekt me op zijn schoot, face to face. We kijken elkaar diep in de ogen voordat hij me kust; gepassioneerd en langzaam, zijn handen in mijn haar. Ik voel mezelf warmer worden en ontspannen... Hij trekt zich zachtjes terug en kijkt me glimlachend aan en kust me verder. Ik zak verder in de overgave... Mijn lichaam wordt uitgebreid geinspecteerd. Grote, warme handen masseren mijn rug, nek, billen en benen... Mijn hart opent zich en de resonantie doet haar werk.


Hoe ik me voel

Hoe ik me voel tijdens zo'n avond is met geen pen te beschrijven. Hij zorgt ervoor dat ik de hele avond word ondergedompeld in het bad der begeerte. Ik voel me vrouwelijk, geliefd, gezien, gewaardeerd, mooi, ontspannen en gewild; hij geniet openlijk van mij.

Wel de lusten, niet de lasten
Mister G en ik hebben een ritme gevonden die perfect werkt voor ons allebei. Wat een enorme toegevoegde waarde is en waardoor we in staat zijn om deze magic met elkaar te ervaren. Wij spreken of zien elkaar niet elke dag, zelfs niet elke week, zelfs niet elke maand. Er is geen enkele regelmaat te ontdekken in de frequentie dat we elkaar zien. Wij voelen geen verplichting om elkaar te bellen of om af te spreken. Wij leggen op geen enkele manier druk op elkaar, laten elkaar helemaal vrij, hebben elkaar niet nodig voor andere zaken dan elkaars gezelschap en naakte lijven. Mijn issues los ik zelf op, hij ook. Wij 'vervuilen' onze space er niet mee, maar voeden het met passie en love making.


Kwaliteit is prioriteit

Doordat ik een heel duidelijke keuze maak, namelijk dat de kwaliteit in elke relatie voor mij de prioriteit heeft boven kwantiteit, ben ik in staat om mij op deze manier tot deze man te verhouden. Ik zie hem liever minder vaak met een hoge intensiteit, dan dat ik hem vaker zou zien en dat we zouden zakken in de put der gewenning. In sommige perioden zien wij elkaar vaker dan in andere, zoals het leven dynamisch is, zo is onze omgang ook. Ik wil naar hem hunkeren voordat ik hem zie, ik wil naar hem verlangen voordat hij mij opent. Ik heb geen idee wanneer de volgende keer is, maar dat maakt mij ook niet uit, omdat ik weet dat het perfect is zoals het is, zonder druk, zonder claim, zonder gewenning, maar met heel veel passie en vuurwerk. De verbinding met Mister G verrijkt mijn leven.

Lees ook de vorige columns van Mendy!
________________________________________________________________________________________

Mendy schrijft over relaties, psyche en spiritualiteit. Ze woont in Amsterdam samen met haar honde-kind, Daisy Dallas. In haar eigen 'liefdessituatie' experimenteert ze naar hartenlust.Mendy schrijft iedere week een column over haar eigen ervaringen met betrekking tot haar  methodiek.

Ze houdt zich voornamelijk bezig met bewustwording in/en de liefde en het filosoferen hierover. Zij geeft workshops, lezingen en schrijft een boek over haar eigen ontwikkelde methodiek.

Mendy's dag is gevuld met; filosoferen, schrijven, lezen, Daisy Dallas, reizen, ervaren, groeien en liefde... hierover kun je lezen, op o.a. SuperVrouwelijk.nl.