WIN: Bioskaartjes ParaNorman

Winacties door Redactie Ze.nl
Animatiefilms: we love it! Ze zijn grappig, mooi gemaakt en met een beetje geluk ook in 3D te bewonderen. Binnenkort draait de nieuwe, hilarische animatiefilm ParaNorman en wij geven kaartjes weg!

Het verhaal
Norman is een paranormale tiener, die met geesten kan praten. Wanneer het stadje waarin hij woont wordt aangevallen door zombies, is hij de enige die iets kan doen. Om de bewoners te redden moet hij niet alleen de zombies zien te verslaan, maar ook geesten, heksen en idiote volwassenen! ParaNorman is de tweede stop-motion 3D animatiefilm van de makers van Coraline, die een Oscar-nominatie kreeg.


ParaNorman is vanaf woensdag 15 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien in de originele en Nederlands gesproken versie en ook in 3D. Voor meer info over de film, check de officiële website en de Facebook-pagina van ParaNorman!


Winnen
Zin in een avondje popcorn happen en lachen in de bioscoop? Wij geven  4 x 2 bioscoopkaartjes weg voor ParaNorman plus 4 ParaNorman-notitieboeken! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 15 augustus 2012.