WIN: Workshop naar keuze bij Pink Pepper

Winacties door Redactie Ze.nl
Als vrouw is het belangrijk om jezelf af en toe te ontplooien en je creativiteit te ontdekken. Bij Pink Pepper kun je de leukste workshops volgen: van je eigen parfum maken tot tassen pimpen of een workshop Burlesque.Bij Ze.nl kun je zo'n workshop voor twee winnen!

Ken jij de vestigingen van Pink Pepper al? Je ziet ze in een aantal grote steden door Nederland en vallen op door hun vrolijke, hippe interieur. Je kunt er terecht voor kralen om je eigen sieraden te maken maar wist je dat je er ook hele leuke workshops kunt volgen en vrijetijdsuitjes kunt boeken?


Niets is te gek! Wat dacht je van zelf bonbons, taarten of sieraden maken? Of vogelhuisjes en slippers pimpen? Of buikdansen? Of tapas maken (en opeten natuurlijk)? Leuke keuzes genoeg! Voor een overzicht kun je even een kijkje nemen op de site van Pink Pepper. Gezellig om samen met je vriendinnen te doen, tijdens een vrijgezellenfeestje of voor een verjaardag. Leuk om iemand mee te verrassen of jezelf gewoon cadeau te doen. Zomaar!


Winnen

Zou jij wel een keer een workshop cupcakes maken willen volgen? Of een andere leuke workshop die je kunt vinden op PinkPepper.nl? Doe dan mee met onze winactie! We mogen 7 x 2 workshops naar keuze aanbieden voor de vestigingen van Pink Pepper in de steden Groningen, Zwolle, Eindhoven, Deventer, Doetinchem, Utrecht en Breda. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 9 augustus 2012.