Hij is van mij - Chinouk Thijssen (+WIN!)

Winacties door Madelon
Al je boeken uitgelezen op vakantie? Dan heb je geluk: hier op Ze.nl geven we weer een fijn leesboek weg! Hij is van mij is een onwijs spannende thriller, waarbij je tot de laatste bladzijde niet kan stoppen met lezen.

Het verhaal
De 24-jarige Zara Roos is de alleenstaande moeder van Sam en Lauren. Wanneer ze een baan krijgt aangeboden als manager in een trendy kledingwinkel verandert haar leven drastisch. Niet langer is ze alleen verantwoordelijk voor haar vierjarige tweeling, haar leidinggevende functie eist veel van haar. Wanneer Zara een relatie krijgt met Arthur blijkt dat ze niet de enige is die gevoelens voor hem heeft. De sfeer tussen Zara en haar collega?s wordt steeds grimmiger en als blijkt dat het hier niet bij blijft, is ze vastbesloten uit te vinden wie het op haar gemunt heeft.

En?
Toegegeven: er zijn momenten geweest in het boek dat het verhaal me enigszins heeft losgelaten. Te simpel, te ongeloofwaardig. Zara wordt bijvoorbeeld gestalkt en haar stalker twittert uit haar naam. In het echt zou iets simpels als een IP-adres al een boel verschil maken. Halverwege het boek dacht ik bovendien al te weten wie de veroorzaker was van Zara?s ellende. Dacht ik, ja. Want het einde zit toch anders in elkaar. En dat is toch echt de kracht van dit boek!

De tweede helft van het verhaal heeft voor mij enorm veel goedgemaakt en maakte dat ik, vanaf het moment dat het gestalk in het boek van kwaad tot erger ging, het boek in één keer uit wilde lezen. Je wil, nee, je MOET gewoon weten wie er achter zit en wat er nou precies aan de hand is. Veel zie je voor je, als in een film, en de spanning is gewoon voelbaar. Chinouk heeft daarom een enorm geslaagde thriller afgeleverd. Het is dat ik het fijn vind om onderuitgezakt te zitten of zelfs te liggen wanneer ik lees, anders zat ik zeker weten op het puntje van mijn stoel.

Win!
Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek Hij is van mij! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 27 augustus 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.