Seks & relaties / Relaties
Relaties

Linda: 'Ik heb een relatie met een man én een vrouw'

Reageer 0

Een relatie tussen drie mensen, je hoort het niet vaak. Toch komt het steeds vaker voor. Linda werd naast haar relatie met Michiel ook verliefd op een vrouw. ?Ik kon mijn gevoelens niet meer onderdrukken.?
 
Linda (35) had een fijn en een gelukkig leventje samen met haar vriend met wie ze al ruim vijf jaar samen was. Ze hadden alles wat ze wilden: een goede baan, een mooi huis en een leuke vriendenkring. Geregeld ging Linda met haar vriendinnen een avondje stappen, haar vriend Michiel deed dan hetzelfde met zijn eigen vrienden.
 
Tijdens het uitgaan viel Linda's oog al een aantal weken lang op dezelfde vrouw. ?Na een paar keer besloot ik op haar af te stappen: ?Jij ook weer hier??, zei ik. Ik raakte met haar aan de praat en het klikte enorm. Voor ik het wist was het alweer 3 uur, de hoogste tijd om naar huis te gaan. We namen afscheid en wisselden telefoonnummers uit.?

 
Verliefd
De week erop ging Linda weer uit met haar vriendinnen. Toen ook kwam ze de vrouw van die week ervoor, Wendy, weer tegen. Zo ging het een paar weken lang. ?Na met Wendy gepraat te hebben begon ik steeds weer naar het weekend uit te kijken. Dan zou ik haar namelijk weer zien! Ik leek wel verliefd? Nog nooit eerder had ik gevoelens gehad voor een vrouw. Laat staan voor een vrouw die ik buiten het uitgaan helemaal niet kende.?
 
Na Wendy een paar keer gezien te hebben besloot Linda haar te bellen om te praten over haar gevoelens voor haar. ?Ik ging naar het huis van Wendy en vertelde haar hoe ik mij voelde. Wendy bleek zich ook zo te voelen, maar voor haar was het makkelijker, want zij had geen relatie. Aan het eind van de avond zoende Wendy mij. Het leek wel vuurwerk, maar toch voelde ik me ook enorm rot tegenover Michiel.?
 
Eerlijk
Linda besloot eerlijk tegenover Michiel te zijn. ?Ik vertelde hem over mijn gevoelens voor Wendy. Ik zag aan zijn gezicht dat hij ervan schrok. Toch zag hij ook aan mij dat ik niet wist wat ik moest doen. Ik vertelde dat ik me heel erg fijn bij haar voelde. Hij maakte een geintje van: ?Agh, dan nemen we  toch een bijvrouw!?"

 
Met z'n drieën
Na een aantal weken besloten Linda, Wendy en Michiel met z?n drieën te praten. ?Toen kwamen we erachter dat het ook erg klikte tussen Wendy en Michiel. Ikzelf had er geen moeite mee, want ik voelde voor hun alle twee wat. Wendy kwam bij ons in huis logeren en is hier eigenlijk nooit meer weggegaan. Ze woont hier nu al drie jaar en we zijn zo gelukkig met z?n drieën. Zo hebben we allemaal afzonderlijk tijd voor elkaar, maar ook voor ons alledrie tegelijk.?
 
?De buitenwereld reageert over het algemeen goed op onze relatie. Mensen die het niet hoeven te weten vertellen we het natuurlijk niet. Maar familie en vrienden laten ons gelukkig in onze waarde. Mensen vragen weleens wat we gaan doen als een van ons een kinderwens krijgt, maar geen van ons heeft die, of heeft die ooit gehad. Dus dat is geen probleem. Ik kan wel zeggen dat door Wendy onze relatie en seksleven een boost heeft gekregen. Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder Michiel en Wendy." 

Lees ook onze vorige real life verhalen!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • SimoneS

  Wauw interessant! Goed dat het werkt voor jullie, dat is het belangrijkst. Ik zou het denk ik niet kunnen, bang om bijvoorbeeld minder leuk gevonden te worden door een van de twee. Want heb je niet altijd een voorkeur? En stel dat Michiel en Wendy ruzie krijgen, voor wie kies je dan? Of wat als jij ruzie krijgt met Wendy, voor wie kiest Michiel dan? Dit zou me slopen..

 • CC

  Mooi om te lezen dat jullie met zn drie gelukkig zijn :) en dat is toch het belangrijkst! Zolang niemand gekwetst raakt hoef je je niet te verantwoorden voor een relatie die anders is dan de norm.

 • Sharon

  Ik sluit me aan bij Chantal, het belangrijkste is dat hun er gelukkig mee zijn.

 • xLinda

  Ik sluit me aan bij Curlygirly.

 • CurlyGirly

  Ik zou het ook niet kunnen.
  Ik zou op het laatst mijn vriend voor mezelf willen en hem niet willen delen met een andere vrouw.

 • Dèsi-Belle

  Ik weet het niet, aan de ene kant lijkt het me ook wel weer leuk. Maar het lijkt me wel lastig.

 • Karin

  Me too!

 • Chantal

  Ik kan me er helemaal niks bij voorstellen! Het is absoluut niks voor mij.
  Toch is het leuk om te lezen dat het dus wel kan werken, en dat jullie er allemaal gelukkig mee zijn. Dat is het belangrijkste :)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen