Heet Hapje: Chris Hemsworth

Celebs door Laura_S
In de rubriek Heet Hapje behandelen we geen recepten met rode pepers, maar wel mannen waar je het warm van krijgt! Of beter gezegd, we beoordelen ze. En dan is de keuze aan jou: hoe heet vind jij Chris Hemsworth?

Uit het niets dook deze Australische hunk op en veroverde het witte doek. Chris timmert al een tijdje aan de weg, maar zijn echte doorbraak kwam pas vorig jaar toen hij als sexy prins de hoofdrol speelde in Thor. Daarna ging het als een lopend vuurtje voor de 28-jarige acteur, die de ene rol na de andere binnensleept. Hij is op dit moment één van de meest knappe acteurs van Hollywood en wordt regelmatig de nieuwe Brad Pitt genoemd. Helaas is hij wel bezet dames, de Spaanse Elsa Pataky heeft hem aan de haak geslagen - en als ik haar was zou ik hem niet meer loslaten! Vind jij Chris Hemsworth ook een heet hapje?


Naam: Chris Hemsworth

Geboortedatum: 11 augustus 1983
Beroep:

Acteur
Waar kennen we hem van: Hij speelde afgelopen jaar in verschillende films zoals Thor, The Cabin In The Woods  en de nieuwe film Snow White & the Huntsman
Burgerlijke staat: Getrouwd
Huidige geliefde: Chris is sinds 2010 getrouwd met de Spaanse actrice Elsa Pataky, hun dochter India werd in mei dit jaar geboren.
Heet weetje: Chris groeide down under op in de bush bush bij een Aboriginal stam. Naar eigen zeggen houdt hij er nog steeds van om door de modder te rollen.
Heet momentje: Showt regelmatig zijn gespierde body tijdens het surfen aan de kust van zijn thuisland.


 
Wij vinden Chris wel een fijn hapje!

Wat vind jij van hem? Heet hapje of toch een koude kikker? Doet hij je wat? Hoeveel vlammetjes geef jij 'm? Kortom: is-ie hot or not?!

Lees en bekijk ook de vorige editie van Heet Hapje!