In de rubriek Heet Hapje behandelen we geen recepten met rode pepers, maar wel mannen waar je het warm van krijgt! Of beter gezegd, we beoordelen ze. En dan is de keuze aan jou: hoe heet vind jij Ryan Gosling?

Ineens was hij daar: Ryan Gosling. De hunk uit The Notebook, die eigenlijk al veel meer dingen gedaan had, maar pas toen echt opviel bij het grote publiek. En vanaf dat moment is het succes van de nu 31-jarige acteur niet meer aan te slepen. Nu lachen we om zijn bloempotkapseltje uit Breaker High, kwijlen bij de aanblik van zijn halfnaakte lichaam en zijn jaloers op Eva Mendes, die tegenwoordig tegen dat halfnaakte lichaam aan mag liggen. Is Ryan Gosling een heet hapje? Oordeel zelf!

Naam: Ryan Thomas Gosling
Geboortedatum: 12 november 1980
Beroep: Acteur
Waar kennen we hem van: Onder andere Breaker High, Murder by Numbers, The Notebook, Blue Valentine, Drive en Crazy, Stupid, Love.
Burgerlijke staat: Bezet
Exen: De zestien jaar oudere Sandra Bullock en actrice Rachel McAdams (waarmee hij tot twee keer toe een officiële relatie had).
Huidige vriendin: Eva Mendes, sinds september 2011.
Heet weetje: Ryan heeft een eigen kleurboek! Via de Engelse webshop Maiden kun je voor slechts 7 pond 50 een vijftien pagina's tellend kleurboek kopen, waar je Ryan netjes binnen de lijntjes in kunt kleuren. Of er buiten, wat jij wil.
Heet momentje: De beste kus OOIT tijdens de MTV Awards 2005 met Rachel McAdams (zie filmpje hieronder).Mocht het nog niet duidelijk zijn: Ryan Gosling? HEET! Al is het alleen maar omdat ik spontaan begin te kwijlen bij de aanblik van Ryan Goslings halfnaakte lichaam. Zelfs in dat kleurboek. Die gaat sowieso op mijn verlanglijstje…

Wat vind jij van Ryan Gosling? Heet hapje of toch een koude kikker? Doet hij je wat? Hoeveel vlammetjes geef jij 'm? Kortom: is-ie hot or not?!

Heb jij nog een suggestie voor een volgend Heet Hapje? Mail het naar redactie@ze.nl!