Het land van belofte - Sarah Lark (+WIN!)

Winacties door Redactie Ze.nl
Sarah Lark is de auteur van de internationaal succesvolle roman Het land van belofte. Van oorsprong is ze Duitse, maar ze heeft haar hart verknocht aan het zonnige Spanje. Chicklit zocht haar op op haar ranch en doet verslag!


Als we aan komen lopen op de ranch worden we kwispelend begroet door een stuk of vijf honden. Er staan wat paarden in het veld die ons nieuwsgierig bekijken. Sarah houdt van dieren, dat is één ding dat zeker is. Door het enthousiaste geblaf van de honden weet Sarah dat we in aantocht zijn en komt naar buiten om ons hartelijk te begroeten. 
 

Onder het genot van een kopje Spaanse koffie maken we kennis met de vrouw achter de roman Het land van belofte; een vrolijke, praatgrage dierenvriend die haar hart verloren heeft aan Spanje. Vol trots vertelt ze dat ze op haar ranch paarden opvangt die anders hun leven niet zeker zouden zijn. Zo is er een dressuurpaard dat afgemaakt zou worden omdat ze een klein 'schoonheidsvlekje' in haar nek heeft. Het paard woont nu gelukkig op de ranch van Sarah, samen met nog veel meer paarden die ze van de dood gered heeft.


Voordat Sarah naar deze ranch verhuisde, heeft ze een aantal jaar in het schilderachtige witte dorpje Mojácar gewoond. Ze kan dan ook niet wachten om ons een rondleiding te geven in dit voor haar zo vertrouwde dorpje. Na een rit door een stuk heuvelachtig Spanje, zien we het mooie dorpje boven ons uittorenen. Alle huizen in het dorp zijn wit met blauw (andere kleuren zijn niet toegestaan!) en de meesten hebben aan het balkon bakken met felgekleurde bloemen hangen. Dit geeft een mooie harmonie als we door de romantische steegjes van Mojácar lopen. Wij begrijpen wel waarom Sarah Lark dit stadje boven het grauwe Duitsland heeft verkozen... 

Over het boek 
Londen, 1852. Twee vrouwen, de adelijke Gwyneira en de jonge gouvernante Helen, gaan aan boord van een schip dat hen naar Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. Gwyneira zal trouwen met de zoon van een rijke landeigenaar, de erfgenaam van een grote schapenboerderij. Maar waarom heeft haar vader toegestemd in een huwelijk met een man die die van hoge adel is? Helen heeft zich na een briefwisseling verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer, maar de man die ze ontmoet lijkt in niets op het beeld dat ze zich had gevormd uit zijn brieven... Als blijkt dat hun nieuwe echtgenoten verwikkeld zijn in een zich al jaren voortslepende vete, besluiten de twee vrouwen hun vriendschap geheim te houden - een vriendschap die het lot van drie generaties zal bepalen. 

Winnen
Ze.nl mag 10 gesigneerde exemplaren weggeven van het boek Het land van belofte. Sarah Lark heeft een speciale video-boodschap voor je achtergelaten. Bekijk de video en beantwoord hieronder de vraag die Sarah Lark aan je gesteld heeft. 


Meer kans maken?
Deel de actie

op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Simpel toch? De actie loopt tot en met 27 oktober 2012. 

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.