WIN: Cocktailreceptenboek

Winacties door Redactie Ze.nl
Cocktails drinken doe je alleen in de zomer? Welnee. Wij houden de cocktails er lekker in gedurende de herfst en de winter. Sterker nog: wij geven 10 cocktailreceptboeken weg om ze lekker zelf te maken!

Deze zomer vond in Rio de Janeiro, Brazilië de finale van Diageo World Class Bartender of the Year 2012 plaats. Fjalar Goud, uit Amstelveen, vertegenwoordigde Nederland. Hij won de prestigieuze titel ?Best Bartender of Western Europe 2012? en is daarmee nummer vier van de beste bartenders wereldwijd! Hij won daarmee zijn eigen cocktailboek dat net is uitgekomen.


Aan de World Class competitie deden meer dan 10.000 deelnemers mee, 39 daarvan bereikten de finale in Rio de Janeiro. Een battle tussen ?s werelds beste bartenders die getest werden op meer dan alleen hun skills. Uiteindelijk is een van hen gekroond tot Diageo Reserve World Class Bartender of the Year 2012.

Van deze spectaculaire finale in Rio de Janeiro is een tv special  gemaakt die vandaag - dinsdag 9 oktober - om 23.30 uur wordt uitgezonden op RTL 5. Een special die de uitdagingen, hoogte- en dieptepunten, waaronder de dramatische eliminaties, laat zien van deze spannende en meeslepende competitie.


Winnen

Wil jij graag de recepten proberen van 'the Best Bartender of Western Europe 2012'? Dat kan! Ze.nl geeft 10 exemplaren van het cocktailboek weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 23 oktober 2012.