Zo erg is het niet?

Psyche & spiritualiteit door Yasmin
Wij jonge, sterke, onafhankelijke vrouwen zijn onaantastbaar. Zwaktes? Pff! Nou ja, stiekem doen we ook weleens dingen, waarvan we willen dat niemand dat van ons weet. En toch doen we ze! Maar ach, zo erg is het niet?

... dat we verslaafd zijn aan Jersey Shore, Snooki & JWOWW én Pauly D Project. Oftewel, geen genoeg krijg je van al die guido?s en guidette?s.

... dat we een dozijn brownie?s, muffin?s of American cookies maken, onder het mom van ?die delen we uit? en dan stiekem zelf allemaal opeten.

... dat we boodschappen doen bij de supermarkt en dan vooral niet thuis komen met datgene wat we nodig hadden.

... dat we stiekem een grote boodschap moeten doen op een openbaar toilet, en dan net doen of het diegene vóór je is geweest als je het toilet in gaat. ?Poeh poeh? ? met een wuivend handje voor je neus.


... dat we lekker zwelgen, huilen, snikken, snotneuzen... Onszelf vervolgens in de spiegel bekijken en stiekem moeten grinniken om het tikkie aanstellerij dat we vertonen.

... dat we dat ene ietwat dure truitje tóch kopen omdat we ?gisteren al bezuinigd hebt door niet te stappen?.

... dat we onszelf afvragen hoe je aan die blauwe plekken komt, terwijl we weten dat we een ontzettende kluns zijn.

... dat we tijdens het onbeperkt sushi eten stiekem tot en met ronde 5 door kunnen vreten, maar onszelf niet willen laten kennen dus na 2 rondes net doen of we al bomvol zitten.


... dat we ontzettend de dramaqueen uithangen en volhardend gelijk willen krijgen in ons standpunt. Om een uurtje later te bedenken dat het toch wel onredelijk was?

... dat we om de minuut onze Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram checken en hopen op wat likes, loves, retweets en volgers.

... dat we al 100 jaar hetzelfde kapsel hebben. Omdat we gewoonweg niet iets anders durven!

... dat we echt eerlijk waar onszelf beloven dat we ?één drankje doen? om dan rond 04.00 lallend naar huis te gaan.

... dat we over onze eigen voeten struikelen. Minimaal één keer per dag.

Wie heeft er meer? Biecht op, want wij weten zeker dat jij niet de enige bent!