Fashionmash: gemakkelijk shoppen in jouw eigen stijl!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Ken je dat? Je zoekt uren in webshops  op zoek naar leuke items. Door alle keuze zie je door de bomen het bos niet meer. Maar als je nu eens alle webshops een selectie laat maken van alleen maar items in jouw stijl? Dat kan nu!

Doe de FashionMash en je krijgt alleen nog maar items uit jouw favoriete webshops die helemaal op jouw stijl zijn geselecteerd. Who needs a stylist?


Hoe werkt het?

Heel simpel. Je klikt tien keer jouw favoriete celebrity-outfit aan en vervolgens wordt er automatisch een shop gevuld met items in jouw smaak. Staat er toch een product tussen dat jouw goedkeuring niet kan wegdragen? Klik op "Don't Like" en het systeem onthoudt dat voor de volgende keer!

Daarnaast kun je zelf super makkelijke lookbook-collages maken en sale-alerts instellen. Zo weet je meteen wanneer een item wat jij mooi vindt, afgeprijsd is!


Win ieder uur een Birkin-look tas!

Wil je meteen aan de slag? Je moet nog even geduld hebben tot aanstaande donderdag. Dan gaat om 12 uur de website live en kun je jouw stijl bij elkaar 'mashen'. Zet vervolgens je items in jouw eigen lookbook en je maakt automatisch ieder uur kans op een I Want That Musthave it-bag (Birkin Look)! Houd de Ze.nl-Facebookpagina in de gaten voor de lancering aanstaande donderdag en like alvast de Facebookpagina van Fashionmash! waar de contest live te volgen is en ieder uur de winnaar bekend wordt gemaakt.


 
Ga jij FashionMash uitproberen?