Tijdens kantooruren - Aefke ten Hagen (+WIN!)

Winacties door Karin
Een doodnormale setting ? een kantoor met de dagelijkse sleur die we allemaal kennen ? maar met een bizarre wending: een moord. Zin in een spannend boek? Wij geven 5 exemplaren van Tijdens kantooruren van Aefke ten Hagen weg!

Het verhaal

Malou werkt bij een doodgewoon kantoor, met leuke en wat minder leuke collega's, computerproblemen en onschuldige flirts. Wanneer een collega onder werktijd om het leven komt, staan alle verhoudingen op scherp. Volgens de recherche is het een ongeluk, maar ongewild komt Malou achter de waarheid. Eén ding is zeker: zo spannend is het op kantoor nog nooit geweest...

En?
Ik wilde niet te bevooroordeeld aan het boek beginnen want de schrijfster ? Aefke ten Hagen ? is namelijk onze Mama to be-columniste op Ze.nl! Supertrots zijn wij dan ook dat Aefke, die al jaren (sinds 2008) voor Ze.nl schrijft, nu haar tweede boek heeft uitgebracht. De opvolger van haar debuut, In naam van mijn vader, is een heerlijke, spannende thriller geworden.

In het begin van het boek raakte ik even in de war met zoveel namen van collega?s van hoofdpersoon Malou, dat ik even niet meer wist wie nou wie ook alweer was. Maar al snel had ik de draad te pakken en zat ik er echt helemaal in. En dat betekent wat: ik ben namelijk niet bepaald iemand die een boek binnen één avond uitleest en heel de wereld om haar heen vergeet ? integendeel. Maar toch heb ik dit boek binnen een paar dagen uitgelezen en merkte ik bij mezelf dat ik weer nét even te lang doorlas terwijl ik nog 394 andere dingen te doen had. De opbouw is origineel, het is namelijk niet dat het boek begint met een moord en dat je je de rest van het boek afvraagt wie het gedaan heeft, à la Baantjer. Ook merkte ik dat ik me goed kon identificeren met de hoofdpersoon, waardoor ik erg met haar mee ging leven en meedenken. Het plot ? wie is de dader? ? vond ik ergens verrassend en toch ook weer niet. Maar meer ga ik daar niet over zeggen? Kortom: een heerlijk spannend boek dat superfijn wegleest en dat je moeilijk weg zult leggen!

Winnen
Zin om je weekend met een goed boek in bed door te brengen? Dat kan! Ze.nl geeft 5 exemplaren van Tijdens Kantooruren weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 november 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.