Kijkje thuis bij: Emma

Wonen door Emma
Kun jij het ook niet laten om bij vreemden naar binnen te gluren om de inrichting van hun huisje te bekijken? Dan is deze rubriek echt iets voor jou! Wij gunnen je namelijk een kijkje thuis bij verschillende vrouwen.

Dit keer bekijken we het huis van Emma. Het is een dubbele bovenwoning in Voorburg (bij Den Haag), waar zij en haar vriend nu bijna drie jaar wonen.

"Wat een wereld van verschil met hoe we het huis aantroffen. De vorige bewoners hadden een nogal aparte (lees: hysterische) woonsmaak; super grote bruine meubels, zalmkleurige muren en héél veel kitscherige prullaria. Juist omdat het een hoekhuis is en we dus veel lichtinval hebben, hebben we het heel licht en ruim ingericht. Eén muur hebben we een lavendelkleur gegeven, zodat 'ie er lekker uitknalt."

"Ik houd erg van de Scandinavische woonstijl: veel lichte kleuren in combinatie met hout, aangevuld met wat kleuraccenten. Ik kan uren snuffelen op blogs en Pinterest voor wooninspiratie."

Links: De schouw met souvenirtjes uit vakantielanden. De spiegel hebben we gered uit het oude studentenhuis van mijn schoonzusje.
Rechts: Hoe fijn, een inloopkast! Hij moet wel nog wat gepimpt worden.

Links: Ik hou van koken en zeker ook van kookboeken.
Rechts: Ik neem uit vakantielanden graag iets te eten of te drinken mee voor op dit plankje in de keuken: zo staat er Griekse ouzo, Italiaanse limoncello en Schotse lemoncurd.
 
Ik ben zo blij met deze bank: de kleur is zo mooi. Ook zit (en ligt) hij heerlijk.
 
Onze fijne, grote eettafel waar al veel gezellige familie- en vriendinnendinertjes hebben plaatsgevonden.

Onze open keuken is mintgroen (!), een kleur die ik zelf in geen honderd jaar had uitgekozen, maar gek genoeg past het heel goed bij het huis. 

Wij zijn erg benieuwd naar jouw interieur! Als jij ons - en de leZeressen - een kijkje wil gunnen in jouw huis, neem dan contact met ons op via redactie@ze.nl. En wie weet staat jouw interieur binnenkort dan wel op Ze.nl!

Is Emma's stijl iets voor jou?