Editor's Choice: Assem

(Web)shops door Redactie Ze.nl

In deze nieuwe rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze eerste aflevering van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Assem na, op zoek naar de meest interessante items.

Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl

Keuze: Loafers met luipaardprint
"Loafers zijn op dit moment een musthave. Simpel zwart is natuurlijk altijd goed, maar juist met loafers kun je uitpakken met leuke prints of studs. Ik ben dol op de Nel Veerkamp print, dus ik ga zeker voor deze loafers met luipaardprint. Loopt niet alleen heerlijk, maar staat in de winter ook super leuk met een dikke maillot."

Karin Broeren, hoofdredacteur Ze.nl

Keuze: Di Lauro blauwe pumps
"Ondanks dat ik een ontzettende koukleum ben en ik ze daarom alleen in de zomer aan doe, ben ik dol op pumps! Nja, ik ben er dol op om naar te kijken eigenlijk. Want erop lopen gaat me inmiddels goed af, maar is nog steeds niet mijn favo bezigheid. Maar ook dit paar vind ik door de mooie hak en de subtiele kleur erg fijn!"


Danique Hoofwijk, hoofdredacteur Girlscene.nl

Keuze: Supertrash zwart rubberen laarsjes met studs
"I'm siiiiinging in the rain!" Modebewust voor de dag komen in een kikkerlandje waar het negen van de tien keer regent, is vaak erg lastig. Maar met deze stoere rubberen laarsjes kom je zeker waterproof en fashionable voor de dag!"

Claartje Schröder, hoofdredacteur Vrouwen.nl

Keuze: DKNY Camel lederen handtas
"De klassieke vorm van deze tas maakt het een echte allemansvriend. De tas is van echt leer waardoor hij mooi oud wordt, bovendien past hij perfect bij mijn nieuwe lichte trenchcoat."

Volgende keer snuffelen we in het uitgebreide assortiment van Vimodos en wijzen we wederom onze favorieten aan.