Editor's Choice: Omoda

(Web)shops door Karin
In deze rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Omoda na.

Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

editor's choice omodaomoda editors choice

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl

Keuze: Biker Boots van Steve Madden
"Ik kan geen genoeg krijgen van Biker Boots. Ik heb al een paar in bezit, maar zoek nog mooie leren met studs. Deze boots van Steve Madden voldoen aan al mijn eisen!"

hoofdredacteur vrouwen.nlsnow boots claartje

Claartje Schroder, hoofdredacteur van Vrouwen.nl

Keuze: Napapijri snowboots
"Deze koukleum houdt komende winter graag warme voetjes. De kekke snowboots van Napapijri stralen een heerlijk wintersportgevoel uit. I'm a sucker voor dit soort retro motiefjes. Een dikke wollen trui met herten erbij en het plaatje is compleet. " 

danique girlscene

Danique Hoofwijk, hoofdredacteur van Girlscene.nl

Keuze: Paarse Converse All Stars
"Mooi paars is niet lelijk! Lekker lopende sneakers doen het altijd goed en dan ook nog eens met een fashionable kleurtje, yes! De lage All Stars van Converse zijn sowieso mijn favoriet, ik heb ze echt in alle kleuren. Deze paarse stappers wil ik ook nog graag aan mijn collectie toevoegen.'"

karin editors choiceeditors choice omoda


Karin, hoofdredacteur van Ze.nl

Keuze: Biker Boots van SuperTrash
?Ik ben van plan ? als ik weer een fatsoenlijk budget bij elkaar heb gesprokkeld ? om een paar bikerboots aan te schaffen deze winter. Helemaal hip en helemaal stoer en volgens mij lopen ze heerlijk. Toch vind ik mezelf geen type voor studs, dus vind ik deze laarsjes precies wat voor mij. Bescheiden maar wel stoer.?