Editor's Choice: Clarks

(Web)shops door Karin

In deze nieuwe rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Clarks na.

Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Karin Broeren, hoofdredacteur Ze.nl.

Keuze: Pumps met slangenprint
"Af en toe houd ik wel van een fout printje: tijgerprint, slangenprint. Hoe fouter, hoe leuker! Eigenlijk is het zo fout, dat het juist daarom weer leuk is... Snap je 'm nog?"

Claartje Schröder, hoofdredacteur Vrouwen.nl.

Keuze: Klassieke Desert Boot
"Never change a winning team! Mijn schoenencollectie bevat al een paar klassieke Desert Boots in het zwart, maar daar voeg ik graag deze grijze suede plaatjes aan toe. Dit type schoen haat je, of je bent er dol op. Ik vind het mannelijke model en de nerdy uitstraling juist heerlijk, zeker in combi met bijvoorbeeld een kort leren broekje."

Danique Hoofwijk, hoofdredacteur Girlscene.nl.

Keuze: Dierlijke loafers by Clarks
"Rawrrrrr, deze panterprint loafers zijn stylish, fashionable en multifunctioneel! Draag ze onder een jurkje of (koker)rok, of juist onder een stoere boyfriend jeans met leuke sokjes. Extra fijn met het Softwear-voetbed, dit zorgt voor extra schokdemping tijdens het lopen. We like!"

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl.

Keuze: Zwarte leren creeper schoen
"De dikke zool geeft deze schoen iets sulligs, wat helemaal van nu is. De 'creeper', zoals deze schoen heet combineer je zoals Chanel met een lief jurkje of je gaat voor de nerd-stijl met bijvoorbeeld een zwarte skinny, een witte blouse en een bril! Ik hou van gekke trends!"

Welk item is jouw favoriet?