WIN: Stickerfix van AkzoNobel

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Ben jij ook niet zo'n held in het verkeer en wil je nog weleens wat krasjes veroorzaken op je vers gekochte auto..? Zonde! Gelukkig hoef je geen bakken met geld uit te geven aan een reparatie want met de stickerfix is het vrijwel weg. Wij geven ze 5x weg!

Oops, weer een paaltje! Oops, weer per ongeluk met je sleutel rakelings langs je bolide! Krasjes worden niet alleen veroorzaakt door sleutels, vandalisme of je eigen onhandige rijkunsten. Ook boodschappentassen op het dak of zelfs je nagels kunnen de boosdoener zijn. Daarom hebben ook zoveel mensen last van die plotselinge krasjes!

Dit zijn allemaal krasjes die zich niet laten wegpoetsen en vaak net niet groot genoeg zijn om de auto naar de garage te brengen. Wat moet je dan? De oplossing is eigenlijk heel simpel. De stickerfix van AkzoNobel: een ultradunne stickerfolie in de lakkleur van je auto. Want stickerfix lijkt simpel, maar is in werkelijkheid zeer high-tech.


Het kan gewoon online besteld worden in nagenoeg elke lakkleur van hedendaagse auto?s. Het is slechts 0,15 millimeter dik en succesvol getest in de extreme omstandigheden van de Formule 1. Dus los laat hij niet!

De stickerfix ontvang je in twee vormen: één keer in A7-formaat met voorgesneden krassen zodat ze makkelijk op te plakken zijn en één keer een compleet velletje waar je zelf krassen in alle vormen in kan knippen. Ideaal dus!

Winnen
Heb jij van die krasjes en wil je er vanaf? Wij geven 5 pakketten weg van stickerfix! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook.

Vul vervolgens hieronder in wat jij allemaal - on the road en in stilstaande toestand - met je auto hebt uitgehaald waardoor er nu krassen op zitten. De leukste inzendingen krijgen de stickerfix-pakketten thuisgestuurd!