Editor's Choice: Sarenza

(Web)shops door Karin

In deze nieuwe rubriek kijken vier hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Sarenza na.

Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Esmée van Rijn, hoofdredacteur Fashionscene.nl

Keuze: Timberlands

"Timberlands zijn het helemaal dit seizoen! Ik moest er zelf even aan wennen, maar ik heb er leuke streetstyle foto's mee gezien en ik ben om. Ook super handig als we binnenkort weer sneeuw en ijs op de stoep hebben!"
 

Karin Broeren, hoofdredacteur Ze.nl

Keuze: Burgundy enkellaarsjes

"Deze laarsjes in de kleur Burgundy vind ik zó mooi! Burgundy is dé herfstkleur van dit seizoen en daar word ik heel blij van. Ook hebben de laarsjes een mooie vorm en een hak waar ik nog net goed op kan lopen. Staat ideaal met een tregging en een leuk vest met vleermuismouwen. Althans, dat vind ik. En zo ga ik dit combineren!"


Danique Hoofwijk, hoofdredacteur Girlscene.nl

Keuze: Steve Madden satchel

"Satchels, je kent ze vast wel! Gespot bij menig blogger & voor een fijn prijsje misschien ook binnenkort van jou?! Ze zijn er in alle soorten, kleuren & maten. Deze pretty in pink satchel van Steve Madden is fashion verantwoord en te koop bij Sarenza. Naast roze is hij er ook in oranje en knallend geel, voor welke kleur ga jij?"


Claartje Schröder, hoofdredacteur Vrouwen.nl

Keuze: Ballerina sloffen van Isotoner

"Mijn zoektocht naar sloffen die comfortabel, warm én toonbaar zijn was tot nu toe vrij hopeloos. Ik hoef geen Pino-achtige knuffels aan mijn voeten, maar wil er ook niet bij lopen als een bejaarde met van die degelijke stappers. Toen stuitte ik op deze sloffenmuiltjes met tijgerprint. Lekker fout (ik bedoel: met strik, tijgerprint én van velours), maar hiermee durf ik wel gezien te worden binnenshuis."

Wat is jouw favoriete item?