Editor's Choice: Goosecraft

(Web)shops door Karin
In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speurt Karin naar haar favoriete Goosecraft bikerjacket!

Ik ben dol op jasjes; spijkerjasjes, leren jasjes, bikerjackets en blazertjes: I'm lovin' it! Toen ik hoorde dat jasjes- (en tasjes)webshop Goosecraft langs zou komen met een rek vol jasjes kon ik mijn geluk dan ook niet op! Het was dan wel alleen om ze te lenen, maar toch... Inspiratie opdoen is altijd leuk. Helaas kwam Goosecraft nét in mijn vakantie langs, maar ik had van tevoren tegen stagiaire Laura uitgelegd waar ik van hou en ze heeft een perfect exemplaar voor me uitgezocht!


Hier word je toch hebberig van..?


Ga je voor basis of opvallend?
 
Het jasje van mijn keuze is een suède bikerjacket en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het model heeft een asymmetrische zilveren rits. Het is een kort model, met op de linkermouw een extra zakje. Daarnaast is het jasje voorzien van zilveren platte studs en een schouderdetail. Ik vind 'm zelf het leukst als-ie open gedragen wordt. Dat staat wat stoerder bij dit korte model. Het jasje is hier online te bestellen voor ? 179,95.
 

I'm a supermodel..!


Ook de details op het jasje zijn erg leuk!


Open of dicht?
 
Voordelen
Als je bij Goosecraft een jasje bestelt is de verzending altijd gratis! Daarbij wordt je nieuwe item binnen vier dagen bezorgd. Ruilen of retourneren kan ook altijd kosteloos. Up to date blijven? Like dan de Facebook-pagina van Goosecraft!

Wat vind jij van de jasjes van Goosecraft?