Fotoreport: Première Wreck-It Ralph

Celebs door Anouk
Zaterdagmiddag ging de animatiefilm Wreck-It Ralph in première in Pathé Haarlem. De Sugar Rush roze loper was uitgerold en de journalisten stonden ongeduldig te wachten. Iedereen wilde een glimp opvangen van de BN'ers!
 
En daar kwamen de bekende Nederlanders dan. Stuk voor stuk schreden zij over de mierzoet gekleurde roze loper in hartje Haarlem en maakten zij nog even een tussenstop bij de speciale Sugar Rush candy car. Ze.nl spotte onder anderen Pearl Jozefzoon, radio-dj Michiel Veenstra, Priscilla Knetemann en de cast van Vrijland.
 
Ook maakten we een praatje met Patrick Martens en Wreck-it Ralph voice-castleden Peggy Vrijens, Irene Moors en Sascha Visser over hun heldenstatus. Want in de film wordt 'Rammende Ralph' al tientallen jaren overschaduwd door Fix ?t Felix Junior, de brave held uit hun game die de boel altijd weet te redden. Hij heeft er genoeg van om altijd maar de slechterik te spelen en gaat op avontuur in de gamewereld om te bewijzen dat ook hij het in zich heeft om een held te zijn. 
 
Lees hier hoe heldhaftig onze BN?ers zijn en bekijk de foto?s van de première!
 
Sascha Visser: "Ik ben al mijn hele leven lang een held op sokken. Vroeger haalde ik altijd mijn oudere broers erbij als er iets was."
 
Irene Moors vindt het een heldendaad dat zij twee kinderen op de wereld heeft gezet. "Dat vind ik echt de grootste klus ooit geklaard." Maar wie zij pas echte helden vindt, zijn de vrijwilligers op deze wereld.
 
Peggy Vrijens heeft ooit een dronken man van de verdrinkingsdood gered. "Hij zat op de reling. Ineens zag ik zijn benen in de lucht zwaaien en weg was ?ie. Ik heb hem  geprobeerd uit het water te helpen, maar dat lukte niet en toen heb ik 112 gebeld. Volgens de politie leefde de man nog dankzij mij."
 
Patrick Martens: "Ik heb een keer gebungeejumpt, da?s vrij heldhaftig toch? Maar nee, ik heb nog nooit iemand gered."
 
Georgina Verbaan - de stem van Vanellope von Sweetz, een figuurtje uit de Sugar Race Game - voelde zich helemaal op haar plek tussen alle zoetigheid!
 
Ook Murth Mossel kon al die suikerzoete verleidingen niet weerstaan.
 
De cast van Vrijland maakte ook even een tussenstop bij de Sugar Rush candy car.
 
Pearl Jozefzoon was er ook.
 
En Wouter Vink uit de vorige editie van The Voice of Holland liet zijn neus weer even zien.
 
Priscilla Knetemann en een aantal van haar Spangas-collega?s.
 
Ook Jeroen van Inkel was van de partij.
 
Uiteraard nog een kiekje van de bijna complete voice cast. Alleen Levi van Kempen en Gert Jan (Brainpower) schitterden van afwezigheid.
 
Foto's: Vera Prins