Tatjana Simic onthult Playboy cover

Celebs door Redactie Ze.nl
De kersteditie van Playboy is onthuld met niemand minder dan de 49-jarige Tatjana Simic op de cover! Het is de dertiende keer dat de actrice uit de kleren gaat voor het naaktblad. Tatjana is zelf erg blij met het resultaat.
 
Donderdag werd de kersteditie van het blootblad van dit jaar onthuld in The Harbour Club in Amsterdam. Het feestje werd gevierd in het bijzijn van de familie en vrienden van Tatjana en natuurlijk was er veel pers aanwezig. Ook Playboy-hoofdredacteur Patrick Goldsteen was erbij.
 
De Flodder-actrice onthult aan Showbiznewz dat ze het erg spannend vond om weer uit de kleren te gaan. ?Het is niet niets om in je blootje voor al die mensen te staan. Zelfs voor een naaktmodel is dat nog spannend?, zegt ze. De laatste keer dat Tatjana model stond voor het blad is al twaalf jaar geleden.
 
Ondanks dat ze het best spannend vond en eigenlijk best onzeker is wilde ze de shoot toch graag doen. ?Ik hou enorm van naaktfotografie!? De actrice geeft wel aan dat dit de laatste keer is dat ze in Playboy verschijnt.
 
Vind jij dat Tatjana te oud is voor Playboy of vind je dat leeftijd geen rol speelt?