Doe mee met de grote Ze.nl-zorgactie en krijg een waardebon

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het is bijna 2013 en dat betekent dat je weer kunt overstappen van zorgverzekeraar. Het is natuurlijk belangrijk om de voor jou voordeligste verzekeraar uit te zoeken. Stap over met Ze.nl en krijg een leuke waardebon naar keuze!
 
Alleen een basisverzekering of ook aanvullend? En blijf ik dan bij mijn oude verzekering of stap ik over? Dat zijn allemaal belangrijke zaken om over na te denken voor 2013. Niet leuk, maar wel belangrijk. Want heb jij eigenlijk wel de goedkoopste verzekering die het beste bij je past? Tenslotte kunnen we tegenwoordig allemaal wel een extra zakcentje gebruiken. 
 

Daarbij verandert er ook weer een hoop in 2013 op het gebied van zorgverzekeringen. Zo gaat het verplicht eigen risico van je basisverzekering omhoog naar ? 350,-. Daarnaast wordt er een aantal vergoedingen uit de basisverzekering geschrapt of beperkt. Een aantal vergoedingen komt weer terug in de basisverzekering: bijvoorbeeld hulp bij het stoppen met roken en dieetadvisering. Voor meer info over deze veranderingen kun je op Independer.nl kijken.
 
Gratis waardebon
Om het leed dat zorgverzekeringen heet tóch nog enigszins leuk voor jullie te maken, heeft Ze.nl een speciale actie geregeld: de grote zorgactie! Als je nu via Ze.nl overstapt naar een andere (lees: goedkopere) zorgverzekeraar, krijg je een waardebon naar keuze ter waarde van ? 25,- opgestuurd! Je kunt kiezen uit de volgende bonnen:
  • Een Nationale Bioscoopbon
  • Een Nationale Dinercheque
  • Een Nationale Tijdschriftbon
  • Een HEMA-bon

Welke zorgverzekeraar?
Maar? welke zorgverzekeraar moet je dan kiezen? Heel easy. Je kunt op Independer.nl makkelijk vergelijken welke zorgverzekeraar het beste aan jouw wensen en eisen voldoet met de laagst mogelijke kosten.

Hoe dan?
Heb je eenmaal je keuze gemaakt? Dan ga je naar de grote Ze.nl zorgactie-pagina en sluit je daar je nieuwe verzekering af. Je krijgt de waardebon naar keuze dan automatisch thuisgestuurd. Dus én een goedkopere verzekering én een gratis waardebon. Wij zeggen: twee vliegen in een klap!
 
Ga hier naar actiepagina van de grote Ze.nl zorgactie.

Heb jij je zorgverzekering voor 2013 al geregeld?