Barbie en Michael gaan wel verhuizen

Celebs door Redactie Ze.nl
Barbie en haar man Michael gaan gewoon verhuizen. De toekomstige buren in de nette wijk Duindorp hebben een handtekeningenactie opgezet om hun komst tegen te houden, maar het stel laat zich niet wegjagen.

?Ze denken dat we op hol geslagen mensen zijn en alleen maar feesten. De buurt hoeft niet bang te zijn. We gaan geen geluidsoverlast veroorzaken, we hebben een kindje. Als we gek willen doen, dan doen we dat wel ergens anders, niet thuis?, zei Michael gisteravond in het tv-programma Life4You.

Omwonenden zijn bang voor geluidsoverlast en zitten ook niet te wachten op cameraploegen. Een anonieme bewoner zegt dat zo'n twintig handtekeningen zijn opgehaald om aan te bieden aan woningverhuurder Vestia. "Dat is vervelend, maar we laten ons niet tegenhouden", reageert Michael. "Volgende week gaan we het contract tekenen."
 
Niet alle buurtbewoners zijn tegen de verhuizing. Een andere bewoner van Duindorp zegt tegen de De Telegraaf: "Ik woon al mijn hele leven in Duindorp en alleen een aantal mensen uit de flat die hier niet vandaan komen, zijn tegen hun komst. Ik heb Samantha gesproken en ik ga een handtekeningenactie beginnen omdat er mensen zijn die wél willen dat ze komt."

De verhuizing wordt gefilmd en op televisie uitgezonden. Barbie en haar gezin gaan verhuizen omdat de reality-ster ervan overtuigd is dat er geesten in haar oude huis dwalen.

Bekijk hier de foto?s van het nieuwe huisje van Barbie en Michael.

Vind jij het raar dat de omwonenden tegen de verhuizing zijn?