Christina Curry open over haar relatie

Celebs door Redactie Ze.nl

Geluk in de liefde voor Christina Curry. De dochter van Patrcia Paay is verliefd? op een vrouw! Haar manager ontkende een lesbische relatie, maar Christina wil dat iedereen het weet: ze is écht een setje met Ryanne van Dorst.

Tijdens de opnames van het EO-programma Op zoek naar God sloeg de vonk over tussen Christina Curry en Ryanne van Dorst. Haar nieuwe liefde is bekend als zangeres-gitarist van de rockband Elle Bandita. Samen zijn ze heel gelukkig, al hadden ze dat nooit gedacht. "We hebben elkaar toevallig ontmoet in een rare situatie. Daar ben ik haar heel dankbaar voor", zegt ze tegen de Telegraaf.


Publiciteitsstunt
Boze tongen beweren dat het slechts gaat om een schreeuw om media-aandacht. Maar iedereen die goed heeft opgelet, zag dat de liefde van het scherm afspatte, toen Christina en Ryanne deze maand te gast waren bij Sterren Dansen op het IJs. Ze zijn zelfs betrapt op een zoen die avond. Christina rekent op Twitter af met alle roddels over een eventuele stunt. ?Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit man of vrouw. Ik schaam me nergens voor, alleen maar dat dit als stunt wordt behandeld. #Klaar.?
 
Wel niet, wel niet
Het management van Curry bracht eerder deze maand naar buiten dat de twee geen relatie zouden hebben. Het zou alleen gaan om een hechte vriendschap die tijdens hun verblijf in het klooster is ontstaan. Maar niet lang daarna deed Christina het boekje toch open. "Ik ben in het programma verliefd geworden. Ik heb de missende puzzelstukken gevonden", zei ze tegen Shownieuws

Dat Christina helemaal hotel-de-botel is mag duidelijk zijn. "Ik heb heel veel bewondering voor haar. Ze is talentvol, erg grappig en lief. Ze is één van de beste mensen die ik ooit ontmoet heb", vertelt ze verliefd over haar Ryanne.
 
Het programma Op zoek naar God is vanaf komende zondag om 22:55 te zien bij de EO.

En had jij gedacht dat Christina ook op vrouwen viel? Of denk je dat het inderdaad een roep om (media-)aandacht is?