Lifestyle / Wonen
Wonen

Report: De zomercollectie 2013 van HEMA

Confession: wij zijn echte HEMA-suckers. HEMA staat voor ons voor lieve patroontjes, een lage prijs en goede kwaliteit. Bovendien hebben ze er gewoonweg alles! Wij bekeken dan ook alvast de nieuwe lente- en zomercollectie. Kijk mee!
 
Of wij van de redactie alvast de nieuwe HEMA lente- en zomercollectie wilden komen bekijken. Tuurlijk! Wij kunnen wel wat zonnestralen gebruiken namelijk... Toen we op het hoofdkantoor van de winkelketen kwamen, kwam er dan ook een instant smile op onze gezichtjes. Wat een heerlijke, vrolijke collectie weer! Ook deze lente en zomer zie je bij HEMA weer veel kleur (geel, roze, oranje) en gezellige patroontjes: we love it! 

Feestdagen
Ook is er gedacht aan alle feestdagen: Valentijn en Pasen bijvoorbeeld. Speciaal voor deze dagen is een nieuwe collectie gemaakt. Kijk hoe cute! Of je je vriend er een plezier mee doet is een tweede, maar jezelf in ieder geval wel. 
 


Super cute zijn de papieren uitvouwbare hangers van kuikens. Lang hoeven we niet te wachten, vanaf 25 februari is alle paasdecoratie verkrijgbaar!


En ook met Pasen hoeven we geen honger te lijden... Mjam!
 
Beauty
Vooral de nagellak van HEMA doet ons beauty hartje een sprongetje overslaan. Als we deze lakjes zien krijgen we spontaan zin om een zomerjurkje aan te trekken. Laat die zomer maar komen! Nieuw in het assortiment zijn de tien topcoats, zoals de glitter topcoat en een lakje die ervoor zorgt dat je nagels oplichten onder blacklight. En goed nieuws: de nieuwe nagellak ligt nu al in alle HEMA winkels.
 


De nieuwe zomerse nagellakjes en andere make-up. Wat vind jij van de kleurtjes?
 
Zomer
Bij HEMA kun je ook prima terecht voor bikini's, zomerkleding en zwemaccessoires. Ook dit jaar zie je weer veel bandeaubikini's met ruches in zomerse kleuren. Om de zomer van 2013 goed te beginnen, heeft HEMA voor het eerst een mega push-up bikini in de schappen liggen (erug fijn voor de minder bedeelden onder ons)! En om de kleine koters te beschermen, hebben ze nu ook speciale UV t-shirtjes. Die beschermen tegen de felle zonnestralen. Handig! 11 februari ligt al dit moois in elk HEMA filiaal.
 
Zelfs aan de veiligheid is gedacht: een snoezige EHBO-kit voor noodsituaties!


Die opblaastompouce is bij dezen al de meest nutteloze, maar tegelijkertijd meest fantastische uitvinding van 2013. En kijk die vrolijke tassen!


Alleen al hierom zou je spontaan een kind willen baren.
 
Interieur
Wil je je interieur wat opfleuren voor komende lente, maar heb je geen zin om bakken met geld uit te geven? Neem dan vanaf 18 februari een kijkje bij de dichtsbijzijnde HEMA. Met een paar simpele accessoires kun je je huisje al een hele andere uitstraling geven.
 


Je fleurt je huisje op met gezellige kaarsen, fleurige handdoeken, vaasjes, opbergpotjes, bakjes en nog veel meer.
 
Kantoor
Ga je voor kantooraccessoires altijd naar dure boekhandels? HEMA heeft ook prima spullen voor in je kantoor of voor tijdens je studie.
 

Een echte HEMA-werkplek.


Niet alleen cadeautjes krijgen is een feest, ook cadeautjes geven wordt een feest met deze inpakspulletjes. En afspraken plannen in je veel te drukke agenda? Ook dat wordt iets minder erg met de nieuwe schoolagenda's voor de langstudeerders onder ons...
 
Wat vind jij van de nieuwe lente- en zomercollectie van HEMA?