Zo zorg je dat hij je verlaat

Relaties door Jerney
De eerste date was nog wel leuk, maar na een week wordt duidelijk dat deze gozer écht niet jouw type is. Zijn grapjes zijn niet grappig, hij is extreem saai; weg ermee. Alleen die cursus assertiviteit heb je nooit gevolgd. Wat nu?
 
?Mijn ouders zeggen...?
Niks irritanter dan iemand die totaal geen eigen mening heeft. Begin daarom elke zin met de woorden 'mijn ouders vinden' of 'mijn vader/moeder zegt'. Doe het vooral op de cruciale momenten. Zoals wanneer hij zijn mening over iets geeft. Vindt hij de parkeergelegenheid in de stad maar een aanfluiting? Nou, jouw ouders vinden dat je sowieso geen auto moet hebben. Zo milieuonvriendelijk. En dat vind jij dus ook.
 
 
Op visite
Ongeveer 75% van alle vriendjes en vriendinnetjes wil liever andere schoonouders. Of gewoonweg geen schoonouders. Maak daar dus gebruik van. Neem hem de eerste week direct mee naar je ouders. Om vervolgens elke vrije dag ?gezellig? met z?n allen te besteden in het Veluwe bos. Zorg er vervolgens voor dat je vader hem elke vijf minuten vuil aankijkt met een ?jij-bent-zó-niet-goed-genoeg-voor-mijn-dochter?-blik en je zit geramd.
 
Facebook overkill
Je kent ze wel; de lievelingen die elke dag op hun Facebook berichten dat ze ?ontzettend gelukkig zijn met hun lief?. Heel schattig. Natuurlijk. Je kunt echter ook een totale overkill creëren. Bericht bijvoorbeeld vier à vijf keer per dag hoe ontzettend schattig jouw poepje/lieffie/schatje/moppie - of welk ander verkleinwoord je maar kunt  verzinnen - is. Wees ook creatief. Zoals met het melden dat hij zo?n ?lief, klein kontje heeft? of dat hij ?als een beertje in zijn dekentje ligt te snurken?. Verplaats je kortom in de gedachtegang van een 9-jarige en zijn ballen zullen gegarandeerd een maat krimpen.
 

 
Jouw kleren zijn mijn kleren
Waarom zou je nog moeite doen om je eigen kleren te wassen? Draag gewoon zijn kleren. Elke dag. Aan het begin vindt hij het nog schattig dat je zijn jeans aan hebt en het je ?boyfriend? jeans noemt. Wanneer je zijn boxers, overhemden en - gruwel - tandenborstel gaat gebruiken, begint hij langzamerhand de haren uit z?n hoofd te trekken. 
 
Scheren is voor pussy?s
Herinner je je nog de prachtige dagen als single en dat er geen nood was om elke dag ieder haartje van je lichaam te verwijderen? Precies, fijne tijden. Dus herleef ze. In volle glorie, want er is niets minder uitnodigend dan een panty met prikkelende stoppeltjes eronder. Sterker nog: maak hem ervan bewust dat jij kiest voor een haarvol leven. Mopper ook nog wat over emancipatie en ?baas over eigen haar? en hij kan je nooit meer met een wellustige blik aankijken.
 

Be needy
Bel hem wanneer hij op werk zit, met vrienden uitgaat of op de wc zit. Privacy? Dat woord ken je niet en begin elke zin met 'wat ben je aan het doe-hoen..?'. Word extreem boos wanneer er zich onder zijn vriendengroep ook vrouwen bevinden en bel hem elke vijf minuten wanneer hij met ?haar? is. Zeg vooral dat je hem mist, niet zonder hem kunt en eindig met 'kusjeeeee!'. 
 
Heb je hem na al deze tips alsnog niet geloosd? Dan is hij dus écht niet de man waar je ooit mee wilt trouwen en is het tijd om jezelf een schop onder je hol te geven. 'Ik kap ermee', is dan het enige wat je nog tegen hem mag zeggen. Eventueel via een WhatsApp. Of postduif. 

Vind jij het makkelijk om iemand te dumpen? Hoe doe je dat?