Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

ZeBlundert: Een blauwtje lopen!

Om blunders van anderen kunnen wij allemaal lachen, maar wat als je zélf een grote blunder begaat? Je kunt op dat moment wel door de grond zakken! Vijf meiden biechten aan Ze.nl op hun ergste blauwtje op.

Kelly (24): ?Een paar jaar geleden ging ik met een vriendin op Koninginnedag de stad in. Het was lekker weer en we besloten om ?s avonds ook te blijven, zodat we lekker konden dansen en sjansen in een club. Op een gegeven moment zagen we aan de bar een wel héél leuke jongen staan. We lachten, sjansten en seinden een paar keer over en weer, en hij deed vrolijk mee. Maar toen ik hem seinde dat hij naar ons toe moest komen, kwam hij niet. Wij stonden op een plateautje en wilden die plek niet opgeven, dus we besloten om ook niet naar hem toe te gaan. Die avond hebben we hem niet meer gesproken, maar? drie keer raden wie ik op Bevrijdingsdag tegenkwam! Ik was met diezelfde vriendin en we waren allebei al flink aangeschoten, dus we trokken de stoute schoenen aan en gingen met hem praten. ?Jij bent toch die ene jongen??? Het werd een gezellig gesprek en hij bleek Tobe te heten, een niet veel voorkomende naam dus. Wel hield hij de boot een beetje af en na een gezellig kletspraatje wenste hij ons een heel fijne avond. Wij giebelen natuurlijk. De rest van de avond zagen we hem niet meer en daarom besloot ik hem de volgende dag op te zoeken op Hyves. En natuurlijk had ik hem binnen no time gevonden! Stond er op zijn profiel dat hij samenwoonde? Ah, vandaar??


Gabrielle (26): ?Ik heb al een lange tijd een vaste relatie met een heel lieve jongen. Toch blijft het heerlijk om af en toe lekker onschuldig te flirten. Niets mis mee, want hij doet het ook. Ik doe freelance werk en ik was een heel weekend lekker aan het werk op de Jaarbeurs in Utrecht. En er liep ook veel barpersoneel rond. Op de zondag was het bij mijn standje erg rustig, maar weglopen van mijn plek kon niet. Daarom kwam een niet geheel onaantrekkelijke barjongen mij telkens voorzien van een kopje thee. Na heel wat liters Earl Grey en schaamteloos flirten zat de werkdag erop. Ik heb daarna nooit meer wat van hem vernomen. Behalve dat we elkaar toevoegden op Instagram, maar daar gebeurde niets speciaals mee eigenlijk. Ik likete een foto van hem, hij van mij, enzovoorts. Totdat ik met mijn lover op een middag door de stad liep. Op het moment dat hij me lieflijk in de nek kuste, keek ik naast me en zag twee hele bekende blauwe ogen me aanstaren. Ja hoor, het was de barjongen. Verbouwereerd keek hij me aan. Ik draaide me gauw weg en liet de arme schat compleet verward achter.?

Shirley (26): ?Ik zat al een tijdje op een sportschool bij mij om de hoek, en daar deed ik altijd Body Pump. Ik kreeg les van een een onwijs leuke leraar en binnen no time was ik verliefd. Elke keer vergat ik de pasjes door de zenuwen en volgens mij zat ik ?m vaak genoeg ongegeneerd aan te staren. Op een gegeven moment had ik zijn mailadres achterhaald en had ik ?m met een smoesje gemaild of er nog andere leuke lessen waren. Ook had ik erin gezet dat dat Body Shape me wel interessant leek, maar dat het misschien niet aan mij besteed was ?omdat ik niet zulke lekkere soepele spieren als hij? had. Ik bedoelde het als flirterig grapje, maar iedereen die ik het vertelde zei ?jeeetje, dat ligt er lekker dik bovenop?. Shit! Ik durfde hem daarna amper nog aan te kijken in de les en volgens mij vond hij het ook nogal awkward. Nee, geloof niet dat hij geïnteresseerd was??


Femke (23): "Ik heb al jaren heel goed contact met een leuke jongen. Maar vanaf het moment dat ik hem leerde kennen, kreeg ik gevoelens voor hem. Zonder dat hij het weet natuurlijk. Een tijdje terug liet hij ineens blijken, op allerlei manieren, dat hij me leuk vond. Toen hij een avondje film kwam kijken, wist ik het: dit zou er één worden om nooit te vergeten. En ik kreeg gelijk. We knuffelden wat, hij masseerde mijn rug en voordat we het doorhadden begonnen we te zoenen. Steeds heftiger en verschillende kledingstukken vlogen uit. Toen we even stopten vroeg hij me of we dit echt wilden doen. Ik antwoordde er niet echt op en moest even naar het toilet. Toen ik terugkwam bood hij ineens zijn excuses aan! Een beetje verbaasd antwoordde ik terug: 'Eh ja, ik ook.' Vervolgens stond hij op, liep naar de deur en gaf me een kus op mijn wang. Om niet gelijk wanhopig over te komen heb ik hem pas twee avonden later ge-sms't. Maar ik kreeg geen reactie. Totdat ik zijn Facebookstatus ineens voorbij zag komen: ?heeft een relatie?. Nou dat was dus duidelijk."

Janis (21): "Onder het mom van ?beter een blauwtje lopen, dan een groentje blijven? raapte ik al mijn goede moed bij elkaar om af te stappen op dat ene lekkertje aan de bar. Na wat gestotter, maakte ik een grapje dat in goede aarde viel. lekker kletsend over van alles sloten we de avond af door telefoonnummers uit te wisselen. En ja hoor, avond na avond stuurden we leuke en naar mijn idee ook sexy sms'jes naar elkaar. De jongen in kwestie scheen een bekende te zijn van een vriendin van mij. Kort na onze ontmoeting vierde mijn vriendin haar verjaardag en ja hoor: hij was er ook. We raakten weer leuk in gesprek en om de spanning op te voeren raakte ik hem af en toe aan. Lief lachen, knipperen met mijn ogen en ik bleef ook lekker dicht bij hem zitten. Na het feestje hoorde ik niets meer van hem en mijn vriendin vertelde me waarom. Hij had haar verteld dat hij me zo claimerig vond en lichtelijk wanhopig. Ook voelde hij zich zeer ongemakkelijk iedere keer als ik hem aanraakte. Deed ik kennelijk iets te vaak en iets te lang. Ai, pijnlijk." 

Wat is het ergste blauwtje dat jij hebt gelopen?

Lees ook de vorige edities van ZeBlundert!