WIN: Trendy Buddha collier van A&C sieraden!

Winacties door Redactie Ze.nl
De lentecollectie hangt al lang en breed in de kledingwinkels. En ook het zonnetje doet ons weer geloven in de zomer. Nog heel even? En bij dat flirterige jurkje horen natuurlijk ook accessoires, zoals deze cute Buddha ketting!

 
Wij houden wel van de Ibiza look. Nonchalant van strandtent naar strandtent hoppen in niets anders dan een kort broekje, bruine laarsjes en het liefst met een hippe strandhoed. En je beach krullen niet te vergeten natuurlijk! Oh, wat kijken we uit naar een luie zomer op het strand?

 

En als je bij zonsondergang over de boulevard flaneert, wil je er graag fashionable bij lopen. Maar erg catwalkproof is je strandoutfit niet. En of je nu een luchtig tuniekje of een basic hempje aan hebt, met de Buddha ketting van A&C sieraden tover jij jezelf helemaal om.
 
A&C sieraden

Er gaat een heuze love story vooraf aan dit sieradenmerk. Een jonge Nederlandse schone werd verliefd op een Noorse knapperd tijdens het reizen. Om nog zo lang mogelijk samen te zijn, besloten ze sieraden te gaan verkopen op straat. En zo werd het idee voor Arts & Craft (A&C) geboren.
 
Alle sieraden worden ontworpen in Noorwegen. Dat zie je ook terug in het design van bijvoorbeeld de Buddha ketting. Eenvoudig, maar toch opvallend met de turqoise kralen. En geschikt voor elke gelegenheid. Een avondje uit, dagje op het strand of gewoon een doodnormale zaterdag. Hij pimpt elk kledingstuk helemaal op!

 
En jij kunt deze leuke ketting winnen! Ze.nl mag 5 Buddha colliers t.w.v. van ? 36,90 van A&C sieraden weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 23 maart 2013.