Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Bioskaartjes voor Side Effects

Men neme een dosis Jude Law. En een snufje Channing Tatum. Roer dit goed door en wat krijg je dan? De nieuwe psychologische thriller Side Effects. En wij geven 5 x 2 kaartjes weg voor deze '2 knapperds voor de prijs van 1'-film!
 
Het verhaal
Vergeet nooit de bijwerkingen in de bijsluiter van een nieuw medicijn te bestuderen. In de psychologische thriller Side Effects krijgt de zwaar depressieve Emily (Rooney Mara) als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voorgeschreven door haar jonge psychiater Dr. Jon Banks (Jude Law), omdat ze niet op gangbare medicijnen reageert. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Channing Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is. Dr. Banks gaat op onderzoek uit en probeert met hulp van Dr. Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones) te achterhalen wat er is gebeurd. 
 
 
De regie van Side Effects is in handen van Steven Soderbergh (onder andere bekend van de Ocean?s films, Erin Brockovich en Traffic). De beroemde regisseur heeft aangekondigd dat dit zijn laatste film zal zijn.
 

Geen zoete romcom dus met deze fijne hoofdrolspelers. Maar wie zin heeft in een spannende film en een A-cast mag deze film zeker niet missen. Vanaf 14 maart draait Side Effects in de bioscoop!


Win!
Zin in een avondje bios, popcorn, spanning en knappe mannen? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag namelijk 5 x 2 bioskaartjes weggeven voor Side Effects. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 18 maart 2013.