50% korting met Pickwick op jouw favoriete hotelarrangement!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het is al een tijd geleden dat je met je lover erop uit bent gegaan. Of je wilt je beste vriendin eens lekker verrassen. Pickwick helpt je daarbij. Door gewoon liters thee te drinken, kun jij overnachten in jouw favoriete hotel!  
 
We schreven er al eerder over: de nieuwe kruidentheesmaken van Pickwick. We love! En naast dat deze kruiden wonderen doen voor je gezondheid, kun jij er ook een dagje en/of nachtje weg mee verdienen! Samen met je moeder naar de sauna of met je liefje romantisch de natuur in bijvoorbeeld.
 

 
Arrangementen
Kruidenthee, ouderwets? Nou echt niet! Deze thee is weer helemaal hip en ook nog eens supergezond. En de vijf nieuwe smaken van Pickwick zijn alles behalve saai. Voor elk kwaaltje - zoals een slechte nachtrust of stoelgang - is er een smaak. En errug leuk: bij elke theesmaak ?hoort? een ander hotelarrangement. Gewoon een kwestie van jouw favoriete smaak kiezen!

Droom hotel 
De Pickwick Slaap lekker thee is een melange van valeriaan, kamille en lavendel en ondersteunt een goede nachtrust. Met dit arrangement kun je dan ook, heel toepasselijk, overnachten in één van de droomhotels met late check out inclusief een lekker ontbijt!
 
Natuurlijk gelegen hotel
Word jij helemaal wild van de bossen? Dan is dit arrangement echt wat voor jou. De Pickwick Concentratie thee met ginseng, guarana en groene thee ondersteunt het concentratievermogen. En met dit arrangement krijg je dikke korting op een overnachting in een natuurlijk gelegen hotel waarbij je gebruik kunt maken van twee huurfietsen en diverse fiets- en wandelroutes. En niet te vergeten: met ontbijt voor twee!
 

 
Culinair hotel
Als je vaak last hebt van een moeilijke spijsvertering, helpt de Pickwick Spijsvertering thee met munt, venkel en brandnetel. Laat je met deze thee eens lekker verwennen in een culinair hotel met een heerlijk 3-gangendiner. Dit arrangement is inclusief ontbijt en na het diner geniet je op de kamer van een heerlijk kopje thee uiteraard.
 
Romantisch hotel
Om je liefdesleven wat extra pit te geven, doen kruiden wonderen voor je libido. De Pickwick Liefde & Passie is een zinnenprikkelende thee van rozenblaadjes en ginseng. En om je lover te verrassen, kun je met dit arrangement romantisch overnachten en krijg je ontbijt op bed!
 
Wellness hotel
Die winter doet niet veel goeds voor je weerstand. De Pickwick Weerstand thee is een melange van echinacea en gember en ondersteunt een goede weerstand. Een saunabezoek is ook erg goed voor lichaam en geest. Met dit arrangement kun je overnachten in een hotel met toegang tot alle saunafaciliteiten. En: inclusief ontbijt! 
 
 
Wat moet je doen?
  • Koop drie actieverpakkingen van Pickwick en knip drie actiezegels uit. Deze plak je op de Pickwick Hotel Card.
  • Kies het Pickwick Herbal Goodness arrangement en hotel naar keuze.
  • Reserveer telefonisch bij het hotel en meld dat je een Pickwick Hotel Card hebt.
  • Neem je kaart mee naar het hotel en lever deze in.
  • Lees de spelregels even door en geniet van jouw hotelarrangement!
Wie zou jij willen verrassen met een nachtje weg?