Seks & relaties / Relaties
Relaties

De leukste tips om je vriend te verrassen

Binnenkort zijn verjaardag? Een beter-laat-maar-nooit-Valentijn-cadeau nodig? Of wil je je geliefde zonder al te veel woorden gewoon duidelijk maken dat je ontzettend veel van hem houdt? Lees dan deze tips om je lief te verrassen!
 
Ouderwetse ochtendverrassingen
Misschien heel afgezaagd maar het ouderwetse ontbijtje op bed werkt nog altijd even goed. Kook een lekker eitje, bak wat broodjes af, pers een vers justje en zie er heel niet-ochtend-like charming uit. Welke man vindt het nu niet heerlijk om wakker te worden, een mooie vrouw én eten tegelijk te zien? Ideaal toch?
 

Romantisch met de voeten op tafel
Is dit allemaal net iets te over de top voor je? Geen zorgen, onze simpele mannen kun je ook blij maken met heel weinig. Voetbal en eten, niets meer, niets minder. Zorg dat je weet, en echt niet vergeet, wanneer die wedstrijd van levensbelang uitgezonden wordt. Zorg je dat je net voor hem de tv op de juiste zender zapt, duik de keuken in en maak zijn lievelingsgerecht klaar. Tik deze keer zijn voeten niet van de salontafel en lach een avondje om zijn geboer. Wedden dat hij - en jij - hier heel lang van kunnen nagenieten?!
 
Koken in lingerie
Wij die voor onze mannen koken, dat vinden ze leuk. Lingerie, nog leuker. Maar wat als we die twee toverwoorden nu eens samenvoegen? Koken in lingerie! Vooral via internet zijn er hele mooie setjes te verkrijgen. Denk aan mysterieus rood of zwoel zwart met kant. Een paar goede hoge hakken en een piepklein schortje maken dit droomdiner compleet. Succes verzekerd!
 
 
Onverwacht ritje
Toe aan iets nieuws? Iets verfrissends? Iets totaal onverwachts? Wat dacht je dan van een ritje in een formule 1-wagen, een dagje flyboarden of het besturen van een vliegtuig cadeau doen aan je vriend? Het kan echt! Via websites zoals kadopagina.nl kun je je lief spectaculaire uitjes cadeau doen. Wedden dat hij dit nooit meer vergeet?
 
Ter land, ter zee & in de lucht
Samen op een boot met zonsondergang en een lekker drankje. Hoe romantisch wil je het hebben? Je verrast je geliefde met een origineel cadeau en geniet zelf van de uitstekende romantiek. Of wat dacht je van een romantisch ritje in een luchtballon of een overnachting in een echt kasteel?
 
Massage 
Hebben jullie het allebei zo druk en is de romantiek ver te zoeken? Besluit dan om een uur (of twee) eerder naar de slaapkamer te vertrekken. Alles wat je nodig hebt is massageolie, een kleine handdoek, een rustgevend wierrookje en eventueel een zacht muziekje op de achtergrond. Masseer je geliefde met lange zachte bewegingen en maak het spannend door steeds wat meer naar beneden te masseren. Ontwijk de gevoelige plekken net en zorg dat je eindigt met wat kuswerk in de hals. Het gevolg vul je natuurlijk helemaal zelf in...
 
 
Als muziek in de oren
Wat is nou een beter bewijs van jouw liefde voor hem dan vrijwillig meeluisteren naar de muziek van zijn favoriete en jouw niet zo favoriete muziekband? Scoor twee kaartjes voor het concert, drink een borrel teveel en ga samen totaal uit je dak. Hij zal jouw goede bedoeling meer dan waarderen en stiekem heb ook jij toch een geweldig leuke en gezellige avond.

Lieve briefjes
Het is een klein gebaar, maar stop af en toe een lief briefje in zijn broek- of jaszak. Als hij dan op zijn werk is en hij jouw lieve briefje leest, wordt hij weer helemaal blij. Hij blij, jij blij. Of schrijf juist een keer een ouderwetse liefdesbrief met daarin wat je zo leuk vindt aan hem. Of om hem te bedanken voor wat hij voor je gedaan heeft. Stuur deze per post (als je nog niet samenwoont) of leg 'm op zijn hoofdkussen.

Hoe verras jij je lover?