Lifestyle / Media
Media

Chicklit.nl 10 jaar: Geef je eigen boek uit én download gratis eBook


Chicklit.nl is jarig! De leukste site voor boeken en films is deze maand tien jaar geworden en trakteert. Ze geven gratis hun eigen eBook 'FEEST' weg én je kunt nu je eigen boek uitgeven op MijnChicklit.nl!

Chicklit.nl
Chicklit.nl is, als je van boeken lezen houdt, vast geen onbekende website voor jou. Op de site vind je er al 10 jaar alles over nieuwe boeken, series, films en andere media: van reviews tot winacties en van columns tot interviews. Maar de site is nu uitgebreid met een online uitgeverij! 

Via MijnChicklit.nl kan je nu heel gemakkelijk je schrijfdroom werkelijkheid laten worden. Je boek zal écht uitgegeven worden en in de verkoop gaan! En je kunt het allemaal zelf doen, terwijl MijnChicklit.nl je ondersteunt bij iedere stap van het proces.


Hoe werkt het?
Het eerste dat je moet doen om je eigen boek uit te geven is je registreren bij MijnChicklit.nl. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je meteen beginnen. Je vult een aantal benodigde gegevens in, die altijd strikt privé blijven en nooit gebruikt zullen worden voor commerciële doeleinden. Via je dashboard heb je inzicht in al jouw gegevens, maar ook in de boeken waarmee je bezig bent en het aantal bestellingen dat gedaan is.

Om je boek daadwerkelijk te publiceren, doorloop je zes stappen (naast natuurlijk het schrijven van je verhaal). Je geeft algemene informatie over je boek, uploadt je script, geeft detailinformatie, ontwerpt je cover, bepaalt de prijs van je boek (en de royalties die je krijgt) en tot slot controleer je alle gegevens en publiceer je jouw eigen boek!


Ook helpt MijnChicklit.nl je om je boek te promoten en te verkopen. Mensen kunnen jouw boek kopen via je eigen website, maar het wordt ook in de webshop van Chicklit.nl verkocht, on demand. Dit betekent dat het boek pas geprint wordt nadat het is besteld. Mensen kunnen daarnaast ook een ebook kopen. Jij krijgt een marge van de opbrengst van de verkochte boeken, evenals MijnChicklit.nl zelf en daarnaast behoud je, uiteraard, je auteursrecht. Klinkt goed, toch?

Neem snel een kijkje op MijnChicklit.nl!

Download gratis eBook van Chicklit!
Maar dat is nog niet alles. Omdat Chicklit.nl jarig is hebben ze nu ook een eigen eBook uitgebracht: FEEST. Dit boek bestaat uit tien korte verhalen van de leukste chicklitschrijfsters uit binnen- en buitenland! Wat dacht je bijvoorbeeld van: Chantal van Gastel, Astrid Harrewijn, Belinda Jones, Lisette Jonkman en Astrid Harrewijn? Dat is gegarandeerd FEEST!

Bij een feestje hoort ook een traktatie. De hele maand april trakteert Chicklit je daarom op een GRATIS eBook van de verhalenbundel FEEST. Je kunt de downloadlink onderaan dit artikel op Chicklit.nl vinden!


Wij feliciteren Chicklit.nl van harte met hun 10e verjaardag!