Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De leukste schoenentrends lente 2013

Net als de modetrends, komen en gaan schoenentrends in sneltreinvaart. Wat er deze lente in de mode is? Wij hebben de leukste trends voor komend voorjaar voor je op een rijtje gezet. En Dolcis heeft een leuke actie voor jullie!

Scherpe prijs met de Dolcis Deals
Voordat we naar de lente schoenentrends gaan kijken, allereerst een leuke tip van ons! Wil je de laatste trends volgen zonder er te veel geld aan uit te geven? Dat kan! Dolcis heeft namelijk de Dolcis Deals in het leven geroepen: de laatste mode tegen een scherpe prijs. De selectie Dolcis Deals wisselt elke maand, zo weet je zeker dat je altijd op de laatste mode wegloopt! Onze favorieten van deze maand vind je hieronder.
 
Maar wat zijn nou de trends van aankomende lente? Wij vertellen het je!

De fashionable verantwoorde 'gemakshak'
Megadunne naaldhakken waarbij je je enkel gegarandeerd vijf keer per dag verzwikt? Ha, dat hoeft nu niet meer om er fashionable bij te lopen. Want de comfortabele hak is teruhug! Zowel de lage hak, als de hoge. Ideaal voor dames die moeite hebben om elegant op hakken te lopen.
 

Metallic- en glitterneuzen
We love ballerina?s! Ze zijn cute, lopen lekker en passen vrijwel bij alle kleding. En deze zomer mogen we ze wederom weer gewoon dragen. Maarrrr? wil je écht fashionable verantwoord erbij lopen, dan kies je voor de ballerina met de metallicneus. Hoe lief!
 

Kleurrijk
Het is lente en iedereen mag het weten! En daarom is het deze lente dan ook de trend om te spelen met kleur en materialen. Het kan niet gek genoeg. Blauw, rood, geel, groen, paars: het mag allemaal. Om vrolijk van te worden toch?
 
Pastel
Zijn die knalkleuren toch nog iets te veel van het goede voor je? Kies dan voor pastel. Schoenen in mooie, zachte kleuren die helemaal passen bij het lentegevoel. En wie weet is pastel een mooi opstapje naar zomerschoenen in knalkleuren!
 
 
Studs
Denk je dat studs zooo last season zijn? Nee hoor! Ook dit voorjaar spotten we op veel schoenen studs en spikes. Op biker boots, maar ook op sneakers en ballerina's.
 
 
Benieuwd naar de volgende Dolcis Deals? Een tipje van de sluier: vanaf 25 maart shop je weer nieuwe deals? Houd dolcis.nl/dolcis-deal in de gaten!

Aan welke trend ga jij zeker meedoen?