Ilse de Lange coach in The Voice of Holland

Celebs door Marleen_S
Een vierde seizoen van The Voice of Holland betekent een lading verse talenten en coaches die plaatsmaken voor nieuwe juryleden. En één van de rode stoelen die vrijkomt, wordt door niemand minder dan Ilse de Lange opgevuld!

 
Het is zeker: Nick en Simon stoppen echt met The Voice of Holland. Het Volendamse duo gaat zich richten op andere dingen in hun carrière. Ontzettend jammer - we gaan hun hilarische grapjes missen - maar de één zijn 'dood', is de ander zijn brood. En Ilse de Lange mag plaatsnemen op de jurystoel!

Nog een stoel vrij
Naast Nick en Simon neemt ook Roel van Velzen afscheid van The Voice of Holland. De zanger vindt het na drie seizoenen wel mooi geweest. En trots mag ?ie zijn, want hij won met Ben Saunders het allereerste seizoen van de populaire talentenjacht.
 
Dat betekent dus dat er nog een stoel vrijkomt. En hoog op het verlanglijstje voor deze plek staat Alain Clark. Al heeft hij het nieuws nog niet bevestigd, met een nieuw album in the pocket zou hij dé aangewezen persoon zijn die het plekje komt opvullen.
 
Heel toevallig
Het gebeurt wel vaker dat coaches niet meer terugkeren als jurylid in The Voice. Jeroen van der Boom werd in seizoen twee vervangen door Marco Borsato en in plaats van Angela Groothuizen, zat daar ineens Trijntje Oosterhuis in de draaiende stoel. En met Ilse de Lange worden ein-de-lijk de vrouwen eens goed vertegenwoordigd in de jury. 
 
Toeval of niet, maar als nieuwe coach schijn je het geluk aan je zijde te hebben. Tot nu toe wonnen zowel Marco als Trijntje de talentenshow in het seizoen waarin zij hun opkomst maakten. Ilse wacht dus misschien wel een hele aangename verrassing!
 
Wij kunnen niet wachten tot een nieuwe 'The Voice of Holland'. Heb jij er ook weer zin in?