WIN: Speciale cd-box van Alain Clark

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Kun jij geen genoeg krijgen van de muziek van Alain Clark? Dan is deze winactie iets voor jou! Ze.nl mag een speciale cd-box weggeven met daarin twee studioalbums en zijn cd Live With The Metropole Orchestra. Doe snel mee!

Alain Clark ging in oktober van dit jaar een unieke samenwerking aan met het Metropole Orkest. De zanger speelde tijdens een bijzonder concert op 8 oktober al zijn bekende hits, zoals Father & Friend, Blow Me Away en Love Is Everywhere - begeleid door het Metropole Orkest.

Live With The Metropole Orchestra is ook in een bijzondere drie cd-box verkrijgbaar met zijn twee eerdere studioalbums Live it out en Colorblind. Beide volledige albums inclusief bonustracks als demo?s en live opnames zijn aan de speciale box toegevoegd.

Goed nieuws: Ze.nl mag deze cd-box (t.w.v. ? 25,-) 6 x weggeven! Om kans te maken op deze prijs moet je antwoord geven op de onderstaande vraag.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari.