Review: Jennifer Probst - Het huwelijkscontract (+WIN!)

Winacties door Karin

Het is lente: tijd voor een fijne roman waar je kriebels van in je buik krijgt! Een verhaal over romantiek, seks en onmogelijke liefde. Lees wat wij van Het huwelijkscontract vonden. En? wij geven 10 exemplaren weg!
 
Het verhaal
Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.
 
Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?
 
En?
Een typische feelgood roman? Ja. Weet je aan het begin van het boek al hoe het eindigt? Ja. Nou en! Het huwelijkscontract is een boek dat ontzettend lekker wegleest; voor je het weet zit je middenin in het verhaal ?gevangen?. De roman is niet vanuit de ik-vorm geschreven, zodat je als lezer ?boven het verhaal? zweeft, en dus precies weet hoe Alexa zich voelt én hoe Nicholas zich voelt. In dit verhaal leest dat erg fijn.
 
Bovendien zitten er voor de Fifty Shades-lovers ook nog een aantal expliciete seksscènes in. Altijd leuk voor het slapengaan? Maar: verwacht zeker geen remake van Fifty Shades. Dit boek gaat bovenal om het verhaal. Een zakelijk contract waarbij er geen ruimte is voor liefde. Daarbij denk ik dat het voor de meeste leZeressen (tot bepaalde hoogte) herkenbaar is; vrijwel iedereen heeft een eerste grote liefde die je ooit met een gebroken hart heeft achtergelaten. Denken we daar allemaal niet nog eens aan terug? Zouden we die soms allemaal niet een tweede kans willen geven? 
 
Bovendien is het heerlijk dat de spanning tussen de twee hoofdrolspelers van de bladzijden afspat. Laat die kriebels maar komen?!

Getrouwd met een miljonair-reeks
Het huwelijkscontract is het eerste boek van de Getrouwd met een miljonair-reeks van Jennifer Probst. Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop bij bol.com Het huwelijkscontract, De huwelijkskans en De huwelijksval uit deze reeks.

Winnen
Door je leesvoer heen? Dan is het your lucky day. Ze.nl geeft 10 exemplaren van Het huwelijkscontract weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 9 april 2013.