Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Gratis eten bij Just Eat

Een lekkere maaltijd, daar houden wij wel van! Maar aan het einde van de dag hebben we alleen geen zin om úren in de keuken te staan. Just Eat biedt de oplossing: zij bezorgen je maaltje thuis. En Ze.nl mag gratis eten weggeven!
 
Naast toetjes - en chocola - kijken we op de redactie toch altijd het meeste uit naar het avondeten. Romantisch dineren bij kaarslicht, een heerlijke vette hap op het station of met je bord op schoot voor de tv: na een dag hard werken, is een dampend heet gerecht voor je neus ultiem. En daarom kozen we dit keer bij JustEat.nl ons favoriete avondeten uit! - ja, voor tijdens de lunch, hmmm...
 
Smullen maar!
 
Hoe werkt het?
En dus gingen we verlekkerd rondneuzen op Just Eat toen het eenmaal lunchtijd was. Het is eigenlijk heel simpel. Je gaat naar de website, vult je postcode in en kiest een restaurant naar keuze. Van lekkere Griekse tapas tot een pizza Hawaii van je favoriete Italiaanse pizzatent. Bijna 3000 (!) restaurants zitten inmiddels al aangesloten bij Just Eat, dus er is keuze in overvloed.
 
Nadat je een lekker restaurantje hebt opgezocht, neem je een kijkje in de menukaart. Je klikt op het plusje naast het gerecht waarvan het water je in de mond gaat lopen en je bestelling zit automatisch in je winkelmandje.
 
Sommigen restaurants vragen verzendkosten. Dit staat meestal duidelijk vermeld bij de gegevens van het restaurant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Let wel op: sommige restaurants bezorgen pas thuis vanaf een minimumbedrag! Nadat je het eten hebt besteld moet je inloggen met je gegevens. En dan ben je nog maar een klik verwijderd van je maaltijd!
 

Een heeerlijke vette hap voor de Ze's!
 
En?
Zo wijs als we zijn, besloten we dit keer maar op tijd te bestellen. Helaas kwam ons heerlijke eten alsnog iets later dan verwacht. Maar het handige aan honger is: al komt het eten te laat, je trek in eten verdwijnt niet!
 
Dus als hongerige wolven vielen we aan. Karin koos voor een lekkere pizza met pesto en knoflook, Madelon ging voor de spareribs met patat en Marleen bestelde een vette kapsalon. Stiekem was het echt heerlijk om de lunch om te ruilen met het avondeten, vooral als het je lievelingsmaaltje is. Gewoon omdat het kan. Wij kunnen niet wachten tot we dit - onder het mom van ?werken?- weer mogen doen!


En we namen er ook lekker een mangosapje bij. Yummy! 

Winnen
Krijg je ineens enorme trek en wil je ook de smaak te pakken krijgen? Dan is dit jouw lucky day. Ze.nl mag namelijk vijf kortingscodes ter waarde van ? 20,- per stuk van Just Eat weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met  5 april 2013.