Zo word je beroemd zonder talent!

Celebs door Marleen_S
Kun je goed acteren? Nee? Zing je dan de sterren van de hemel? Ook niet. Geen nood, want je hoeft niet te beschikken over een indrukwekkend talent om beroemd te worden. Met deze tips bereik jij ook binnen no time de top. Paparazzi alert!

 
Als je model wilt worden, dan schrijf je je in bij een modellenbureau. En als je een kei bent in pianospelen dan ga je bij een orkest. Maar wat als je niet gezegend bent met muzikale skills? En je grootste talent bankhangend met een bak ijs de ene na de andere foute realityshow kijken is??
 
Zelfs rehab celeb Lindsay Lohan heeft nog meer talent in haar grote teen dan jij in je hele lijf. Hoog tijd om daar verandering in te brengen - not! Al die moeite, pfff... beroemd zijn is al zwaar genoeg.
 


1. Zorg voor een rijke vent

Met talent ben je niet geboren. Ook kreeg je niet je eerste zwemlessen in een bad met geld, zoals Paris Hilton. Oké, je vader is geen hotelmagnaat, maar voor de rest valt er veel te leren van deze blondine met chihuahua. Want ook al stopt de geldkraan van pappie nog lang niet, toch wordt Paris geregeld gelinkt aan rijke en bekende mannen. Slim, want je weet maar nooit of je vader je uit zijn testament schrijft.
 
Vind je jezelf niet oppervlakkig genoeg om een man te daten alleen voor zijn geld en roem? Nou, dan zoek je gewoon een sugardaddy. Hij neemt de financiële rol van je echte vader over en zal je overladen met cadeautjes. En meestal zijn deze mannen ook nog aardig bekend. Het enige wat jij hoeft te doen is af en toe mee naar een etentje. Of gewoon wat leuks met hem doen, zoals een potje scrabble. Klinkt als Pretty Woman toch?

Terwijl hij zorgt voor geld in het laatje, hang jij de mooie prinses uit. Regel interviews voor hem en schitter zelf op de voorpagina. Verschijn op elk feestje en hang voor de vorm nog even verliefd aan zijn arm. 
 
2. Verschijn op tv
Een spelletjesshow, een datingprogramma à la Take Me Out of regel een vast plekkie in elke reeks van de serie Echte Meisjes in... en vul maar in. Het is Britt en Barbie immers ook gelukt. Verf voor wat extra geluk ook je haren in een gezellig blond kleurtje en succes gegarandeerd! Dit is wat je moet doen.
 
Doe mee aan zo?n lekker fout programma waar je zelf de grootste guilty pleasure voor hebt. Belangrijk is dat je gelijk in de eerste aflevering van de show opvalt. Hoe? Speel de harde bitch, het domme blondje of hang de slet uit. Alles om op te vallen. Ook niet geheel onbelangrijk: win vooral niet, maar zorg wel dat je in de buurt van de eindstreep komt. De kans is groot dat de televisiemakers zien wat voor kijkcijferkanon je bent en je direct uitnodigen voor het volgende programma.


3. Maak een sekstape

Je geld verdienen achter de ramen is ordinair. Veel beter is het om dat veilig te doen achter gesloten deuren. Maar wel met de camera aan! Kijk af en toe zwoel in de lens en probeer de gekste standjes uit. En geniet van de stomende seks uiteraard. Alleen... ben je daarmee nog niet beroemd.
 
Dat gebeurt pas als je de video ?per ongeluk? op YouTube knalt. Gooi hem waar je maar kunt bedenken het internet op en zorg vooral dat de media het oppakken. Neem dan een advocaat in de arm en haal het filmpje offline. Voor verdere tips is het zeker de moeite waard om de realityserie rondom Kim Kardashian te volgen. Zo is het haar namelijk ook gelukt!

4. Party hardy
Ga op stap, elke dag van de week. Daarvoor moet je wel eerst even een lening hebben om je alle drank te kunnen veroorloven of elke avond een rijke vent aan de haak slaan. Begin bij de kleine kroegjes en breid dan verder uit naar luxe clubs. Als je eenmaal op de gastenlijst staat, ben je binnen. Letterlijk en figuurlijk.
 
Zorg er dan voor dat mensen altijd naar je vragen of je er ook die avond bent. Want een feest is geen feest zonder dat jij er bent geweest! Je uiteindelijke doel is dat je betaald wordt door clubs om te verschijnen. Kaching!
 
5. Betaal voor je roem
Mensen zijn net als schapen. Als er één over de dam is volgen er meer. Dat geldt ook zeker voor de wereld van gillende fans. Want is er ergens een celeb gespot? Dikke kans dat er hordes juichende fans bij het hotel staan. En dat trekt ook weer het nodige publiek. 
 
Dit kun je ook heel makkelijk zelf creëren. Boek een kamer in een chic hotel. Kleed je in een celebwaardige outfit en zorg dat je het hotel uitloopt met twee reuzen van security's naast je en een grote zonnebril op. Regel ook wat vrienden en vriendinnen die foto?s van je maken en om een handtekening vragen. Wat er dan gebeurt? De Amerikaanse Brett Cohen probeerde het uit en dit was het geweldige resultaat.
 


Zou jij stiekem beroemd willen worden of moet je er niet aan denken?