Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Test gratis de nieuwe Tefal stoomgeneratoren

Ook zo?n hekel aan het strijken van die gekreukte overhemden van je lief of de spijkerbroeken van je kids? Tefal introduceert een nieuwe generatie stoomgeneratoren waarmee dit klusje een stuk eenvoudiger wordt én sneller gaat. En jij mag testen!
 
Tefal komt nu met een nieuwe technologie in strijken. De One Touch Smart Technology: de perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor iedere soort stof, met slechts één simpele druk op de knop. De stoomgenerator heeft drie instellingen die zorgdragen voor het snelste en meest efficiënte strijken*, zelfs op de meest lastige soorten stof: 
 
Delicate: Zeer gebruiksvriendelijk stand voor de meest kwetsbare stoffen.
Normal: Ideale stand voor textiel gemaakt van katoen, wol, zijde, polyester, viscose etcetera.
Jeans: De perfecte stand voor de zware kwaliteit stoffen.

* conform de gebruiksaanwijzing getest in een onafhankelijk laboratorium
 
 
Geef je op om te testen!
Tefal wil weten wat jij van de nieuwe stoomgeneratoren vindt! Daarom mogen 250 geslecteerde vrouwen één van de twee nieuwe stoomstrijkijzers testen. Het gaat om de volgenden producten:
 
Pro Express Total Auto Control GV8930 en de GV8960
Deze stoomgeneratoren strijken snel en efficiënt in één handeling. Ze hebben drie perfecte instellingen voor verschillende soorten textiel: altijd de juiste combinatie tussen temperatuur en stoom dus! 

De unieke Powerzone tip zorgt dat je eenvoudig kraagjes en rondom knopen kunt strijken. De kalkverzamelaar zorgt voor een langere levensduur van het product. Beide producten hebben een auto off functie; na 8 minuten niet gebruiken schakelen ze automatisch uit, wel zo veilig! De producten zijn bijna identiek; de GV8960 heeft echter een nog krachtigere variabele stoomstoot van maar liefst 340 gr/min (de GV8930 310 gr/min) en een praktische automatische snoeropwikkeling. 
 
  Links de GV8960 en rechts de GV8930
 
Hoe werkt het?
Onderaan dit artikel vind je een aanmeldingsformulier. Als je deze ingevuld hebt en geselecteerd bent door Tefal, krijg je binnen een paar weken bericht. Je krijgt dan één van de vijftig beschikbare One Touch stoomgeneratoren toegestuurd om te testen. Vervolgens krijg je na afloop een enquête gemaild waarin je jouw mening en ervaringen hierover kunt delen. Na een testperiode van zeven dagen, is het tijd om de ?One Touch? door te geven aan de volgende tester. Bij het pakketje zitten documenten waarin per week aangegeven wordt naar welk adres het apparaat moet. Je hoeft geen verzendkosten te betalen; dat is allemaal voor je geregeld. De testperiode is een periode van 5 weken van 13 mei tot en met 20 juni. Na afloop worden de stoomgeneratoren verloot onder de deelneemsters!
 
 

 
Test jij mee?