Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Een Ze.nl superfoodpakket!

Van spinazie word je net zo sterk als Popey en wortels zijn goed voor je ogen. Tegenwoordig heb je nog veel meer soorten superfoods die errug goed voor je zijn. Altijd al willen uitproberen? Win nu een superfoodpakket bij Ze.nl!
 
Nu de zomer eraan komt, slaan we allemaal spontaan aan het sporten. En daar hoort natuurlijk ook een gezond eetpatroon bij. Niets zo goed voor je lichaam als een flinke dosis vitamientjes, mineralen en ? het toverwoord ? antioxidanten. Vooral deze laatste beschermt je lichaamscellen tegen radicalen die vrijkomen door roken, alcohol, luchtvervuiling, slechte voeding en het ouderdomsproces.
 
Goji bessen

We schreven er laatst al over: producten zoals tarwegras en gojibessen zijn superfoods die vol zitten met hoogwaardige voedingsstoffen. Het betekent eigenlijk dat er alles in zit om je weer helemaal fit en fabulous te voelen. Alleen ja, hoe weet je nu of die superfoods net zo lekker smaken als ze eruitzien?
 
Door het uit te proberen! En dat kan met het speciaal voor jou samengestelde Ze.nl superfoodpakket van Superfoodshoppen.nl. Dit pakket bestaat namelijk uit vier verschillende producten die je perfect kunt combineren met andere producten uit je koelkast.
 
Wat zit er in?
Tarwegras:
Dit zijn de scheuten van een tarweplant en deze bevatten een rijke mix van vitamines zoals A, C, E, B1, B2, B3, B6 en K. Het is echt een vitaminebom die vol zit met mineralen, enzymen en essentiële aminozuren.
 
Rauwe cacao: De rauwe cacaoboon is één van de rijkste superfoods die er bestaan. En ook gelijk de lekkerste! Cacao bevat namelijk meer dan 400 stoffen die je lichaam nodig heeft en is ?s werelds nummer één antioxidant.
 
Gojibessen: Deze bessen bevatten vitamines A, B1, B2 en C. Ook zit er veel ijzer, calcium en vitale stoffen in die je lichaam een oppepper geven. Deze bouwstenen maakt de gojibes tot een van de meest voedingrijke vruchten ter wereld. Daarnaast verbetert de goijbes het immuunsysteem en het afval- en verouderingsproces.

  

Chiazaden: In chiazaden zitten veel essentiële vetzuren die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren en goed zijn voor de werking van de hersenen. Deze worden namelijk niet door het lichaam zelf aangemaakt, maar zijn wel belangrijk! Daarnaast zijn de zaadjes ook nog eens vezelrijk waardoor koolhydraten langzamer door het lichaam worden opgenomen.

Op de hoogte blijven van het laatste superfoodnieuws en wat fitspiration in je nieuwsfeed nodig? Like de Facebook-pagina van Superfoodshoppen.nl!

Winnen!
Ben jij ook zo benieuwd naar de kracht van superfoods? Ze.nl mag 5 Ze.nl Superfoodpakketten t.w.v. ? 52,- per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook
 
Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. De actie loopt tot en met 11 juni 2013.