Win een weekend Parijs met de Honda Civic

Reizen door Redactie Ze.nl
Wij houden wel van een potje lekker cruisen in onze auto met fijne muziek uit de speakers! Maar wat voor auto koop je dan als vrouw? Wij zeggen: de Honda Civic. En nu maak je ook nog kans op een weekend Parijs!
 
Niet voor niets is de Honds Civic uitgeroepen tot Women?s World Car of the Year 2012. Een jury van twintig kritische vrouwen uit de hele wereld koos de Civic uit 300 genomineerde auto?s. Maar waarom dan wel?

Het design
Het design van de Honds Civic is sportief en stoer: en ja, dat mogen wij vrouwen best weleens uitstralen als we weer eens staan te fileflirten. Je kunt natuurlijk in een roze Barbie-auto gaan rijden; niemand die eraan twijfelt dat er een vrouw in die auto zit. Maar wij stralen liever wat sportiefs uit. En als we dan die knappe vent eruit rijden krijgen wij toch een beetje dat Batmobiel-gevoel. Vooral leuk als hij dan verbaasd kijkt dat je een vrouw bent.
 

Bagageruimte
Erg fijn voor ons dames, aangezien wij altijd met minimaal een shopper, een clutch en een handtas deur uitgaan: de Honda Civic heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse! Hij heeft dus het uiterlijk van een sportwagen, maar de capaciteit van een stationwagen. Als je de achterbank helemaal neerklapt, biedt de Civic een vlakke laadruimte met een inhoud van maar liefst 1210 liter.
 
Betrouwbaar
Met pech langs de weg? Wij hadden gewild dat we konden zeggen: dat fixen we zelf wel even. Maar we moeten bekennen dat techniek nou niet helemaal ons sterkste punt is. Jouwe ook niet? Honda is door de consumentenbond als meest betrouwbare automerk uit de bus gekomen. Bovendien bleek uit een test van autogarantieverzekeraar Autotrust dat Honda het minst storinggevoelig is. We like!
 

Flexibele stoelen voor een flexibele levensstijl
Tja, we zijn nou eenmaal een beetje chaotisch. De ene keer zit je puberdochter naast je en de andere keer je 1.90 m lange lover. De Magic Seats van de Civic zijn op verschillende manieren toe te passen, zodat ze altijd de ruimte kunnen creëren die je nodig hebt. In één simpele beweging zijn de stoelen omhoog of neer te klappen en gemakkelijk vast te klikken. Ze zijn 60:40 deelbaar zodat er diverse mogelijkheden zijn om hoge of lange spullen te vervoeren. 
 
Veiligheid
Tja, we kunnen wel opscheppen dat we van die geweldige chauffeurs zijn, maar iedereen op de redactie heeft weleens een keer een euhm? paaltje geraakt. Of een andere auto. Veiligheid is dus belangrijk! De Civic biedt de allerbeste veiligheidssystemen en daarmee de beste bescherming. Het interieur van de Civic is daarbij rondom de bestuurdersplaats opgebouwd zodat je de belangrijkste bedieningselementen en informatiepanelen in één oogopslag ziet. Informatie over de snelheid, het toerental en het brandstofverbruik heb je zo altijd bij de hand - veilig en praktisch. Andere informatie zoals de tijd, audio-instellingen en de kilometerstand worden duidelijk aangegeven op het multifunctionele display.

Win een weekend Parijs met de Honda Civic!
Wil jij weekendje proefrijden, een weekend Parijs of alle twee tegelijk? Maak kans op een weekend met de Honda Civic 'Women's World Car of the year' naar Parijs! Klik hier om mee te doen.
 
De winnares wint een weekend lang een Honda Civic met een volle tank en een bon voor twee hotelovernachtingen met ontbijt voor twee personen in Parijs. De bon is een jaar geldig. 
 
De Honda Civic is te koop vanaf ? 16.950. Om kans te maken op een weekend Parijs, klik hier.