Hip of horror: Partners dragen al jaren matchy outfits

Relaties door Marleen_S

Je hebt ze misschien al wel voorbij zien komen, maar we konden het niet laten om dit met jullie te delen. Ontmoet dit aandoenlijke koppel dat zo verliefd op elkaar is dat ze al dertig jaar matchy outfits dragen. Elke dag!
 
Het is toch eigenlijk best hartverwarmend wanneer je als partners zo verliefd bent, dat je helemaal in elkaar opgaat. Letterlijk, want Donald en Nancy Featherstone passen zo goed bij elkaar, dat ze dat ook meer dan graag laten zien aan de rest van de buurt en de wereld. Ze dragen namelijk al bijna hun hele huwelijk matchende outfits.
 

Creabea
Met Kerst, op vakantie of op een doodnormale zaterdagmiddag; Donald en Nancy gaan de deur niet uit zonder niet akelig veel op elkaar te lijken qua kleding. Dat is allemaal te danken aan Nancy.
 
Zij knutselde op een goede dag een leuk shirt voor haar man in elkaar en bedacht dat het haarzelf ook wel goed zou staan. De rest is geschiedenis, want van elk bloemig lapje stof dat door haar handen vliegt, maakt ze gelijk twee versies. Eén voor haar en één voor haar geliefde. Of het nu voor een chique aangelegenheid is, een strandoutfit of zelfs een pyjama: hun garderobes passen altijd bij elkaar. 
 


Samen kiezen
Donald vindt het allemaal prima. Zodra ze een nieuwe outfit willen, hollen ze samen naar de textielwinkel om daar een leuk printje uit te zoeken. Vervolgens duikt Nancy achter de naaimachine en binnen no time kunnen ze weer samen in stijl voor de dag komen.
 
De kledingkeuze ligt niet alleen bij Nancy. Om beurten kiezen ze uit wat ze die dag zullen dragen. Zolang het maar matcht. Zelfs hun trouwe viervoeter krijgt af en toe ook een kek kleedje aan. 


Inmiddels heeft het gelukkige echtpaar al honderden outfits in de kast hangen die perfect bij elkaar passen. Bang om hun eigen identiteit te verliezen, zijn ze niet. In hun ogen hebben ze beiden zo'n sterke persoonlijkheid, dat ze zich niet zo snel onzeker zullen voelen. 

Wil je meer matchy matchy outfits zien? Kijk dan hier!

Wij vinden dit Amerikaanse koppel wel vertederend, wat vind jij? Best wel lief of toch een beetje creepy?