Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Bizar: Chocolaatjes in de vorm van een anus

Vrouwen van over de hele wereld zullen het beamen: chocola is heerlijk. Niets zo lekker als dit bruine goud dat op je tong smelt. In Engeland hebben ze nu wel heel bijzondere bonbons. Namelijk in de vorm van een, euh, anus.  
 
Ja, je leest het goed. Een anus, als in het menselijke gat dat ergens diep verborgen tussen je billen zit. In Engeland vonden ze het tijd worden om van dit smakeloze onderdeel van je spijsverteringsstelsel iets lekkers te maken. Dus maakten ze er één van chocola, zo meldt Huffington Post.
 

Echte Belgische chocolade
De bijzondere bonbon is handgemaakt van echte Belgische chocolade en wordt verkocht in Engeland en Amerika. Het bonbonbedrijf dat op dit ingenieuze idee kwam zegt dat hun snoepgoed is gemaakt uit een mal van het perfecte kontmodel. Euh, dus.
 
Nu is de vraag: kan zoiets ontzettend smerigs ook lekker smaken? Het bedrijf beweert van wel. Zij noemen de anusbonbon ?het ideale cadeau voor de hele familie?, maar of je je lover hier nou zo blij mee maakt op Valentijnsdag? Beetje dubieuze boodschap breng je ermee over if you know what I mean?
 

'Het brengt mensen dichter bij elkaar'
Waarom het bedrijf in hemelsnaam een bonbon in de vorm van een anus heeft gemaakt, leggen ze op hun website Edible Anus uit. ?Wij geloven dat de anus de grenzen tussen ras, cultuur, sekse, klasse en seksuele geaardheid kan vervagen. De anusbonbon is universeel en brengt mensen dichter bij elkaar.?
 
De boxen met anuschocolaatjes (in de smaken puur, melk en witte chocolade) worden in Engeland verkocht voor $ 6,24. Daarnaast kun je in de webshop ook nog T-shirts, zilveren beeldjes en koffiemokken waarop de bonbon is afgebeeld aanschaffen. Tja, het is weer eens wat anders dan die gouwe ouwe souvenirtjes. Let?s celebrate our anus!
 
Zou jij het chocolaatje opeten? Of is toch een brug te ver voor je?