Een fashionparty bij jou thuis

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Houd je van fashion? Houd je van een feestje? Houd je van shoppen? Dan hebben wij een leuke tip voor jou! BOHO Amsterdam organiseert namelijk fashionparty?s bij je thuis inclusief bubbles, sweets en fashion musthaves.
 
Die kledingkast van je kan wel weer een oppepper gebruiken. Je tante Annie loopt er tenslotte de laatste tijd hipper bij dan jij. Om dit leed een beetje een positieve en sociale wending te geven kun je een gezellige fashionparty laten organiseren door BOHO Amsterdam
 

Hoe dan?
Je nodigt hierbij minimaal zes vriendinnen uit, exclusief jezelf. BOHO Amsterdam zorgt dan voor bubbles & sweets en natúurlijk voor de fashion musthaves.
 
Op deze leuke middag of avond vertellen zij je over de trends en kleuren van dit seizoen en helpen je desgewenst je stijl te vinden; ze geven dan ook graag stylingadvies. Je kunt bijvoorbeeld een kledingstuk meenemen naar deze party dat al tijden in je kledingkast ligt te verstoffen omdat je niet weet hoe je ?m moet combineren. Of neem een outfit mee waarvan je niet weet voor welke gelegenheid je ?m aan kunt trekken. Kortom: BOHO helpt jou met jouw fashion issues. In twee uur tijd kun je jouw shopping bag naar hartelust vullen met alle trendy accessoires. 
 

Links: het horloge en het groene armbandje zijn van BOHO en kosten ? 19,95 en ? 9,95.
Rechts: deze sjaal van BOHO Amsterdam is uitverkocht, maar een look a like vind je hier.

 
Korting
Als gastvrouw ontvang je ook nog eens 10% van de omzet van de party. Die mag je besteden aan korting op je aankoop uit de collectie van BOHO. Nice! Voor meer info over de fashionparty?s van BOHO Amsterdam, kun je hier een kijkje nemen.

Webshop
Ook heeft BOHO Amsterdam een eigen webshop met alle leuke musthaves. Kettingen, armbanden, horloges, clutches, kleding: you name it, they got it. Neem snel een kijkje!

Zou jij weleens zo'n fashionparty willen meemaken?