Chinese harige panty houdt viezeriken op afstand

Mode & trends door Marleen_S

Je hebt cursussen zelfverdediging, busjes pepperspray en? een paar harige panty?s. Om vieze mannen op afstand te houden van jou en je korte rokje hebben ze in China nu dé oplossing. Gewoon een paar zeer asexy panty?s aantrekken!

Op een warme zomerdag met hoge temperaturen wil je niets liever dan een luchtig rokje kunnen dragen. Alleen die blikken en opmerkingen van bouwvakkers, de buschauffeur en ieder andere man met een goed stel ogen, daar heb je nou net géén zin in. Iedere keer wanneer jij met de benen bloot gaat, ben je bang voor wat ze nu weer naar je zullen roepen. Oké, je bent stiekem best vereerd, maar je wilt ook een keer gewoon naar de supermarkt kunnen lopen. Zucht, was je nou maar even nét wat minder knap. Nou, daar hebben de Chinezen iets heel vernuftigs op bedacht...
 


Wie de harige panty past, trekke hem aan!

Panty?s waarvan het lijkt alsof je al járen je benen niet hebt geschoren: volgens de Chinezen is het dé manier om potentiële aanranders af te weren. Zeg nou zelf, een compleet oerwoud dat om je schenen hangt, is verre van aantrekkelijk. Precies, dus in in China bedachten ze dat hoe minder verleidelijk je erbij loopt, hoe groter de kans dat mannen je niet meer lastigvallen. 
 
Volgens de bedenkers van de harige panty is het de meest functionele manier om verkrachters op afstand te houden, aldus The Huffington post. Ieder jong meisje zou er één in de kast moeten hebben hangen. Een foto van de panty gaat inmiddels al het gehele internet over, maar niet iedereen is even enthousiast over deze uitvinding. 
 
De meeste critici zijn van mening dat je beter een broek kunt dragen, want met de harige panty?s houd je niet alleen viezeriken op afstand, maar je schrikt er ook ieder ander levend wezen mee af. En of een stel harige benen mannen echt op andere gedachten brengt als je wordt lastiggevallen, is nog maar de vraag. 
 
Wat vind jij? Is het een briljante manier om verkrachters geen schijn van kans te geven? Of is dit te bizar voor woorden?