Liefde / Relaties
Relaties

De BreakUpText app maakt het voor je uit

Iemand dumpen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vergeet de tranen en de ongemakkelijke stiltes tijdens een break-up. Installeer de BreakUpText app op je telefoon en met een simpele druk op de knop wordt het gewoon voor je gedaan.
 
Beter lui dan moe zullen we maar zeggen. Als er één ding is waar je als een berg tegenop kunt zien, is het wel De Breuk. Vooral als jij degene bent die het gaat uitmaken. Niets zo hard als een liefde die vervlogen is en het aan jou de taak is om de boodschap zo direct, maar ook zo lief mogelijk over te brengen. Het is bijna onmogelijk.

Nieuwe app BreakUpText 
Herkenbaar? Nou, voor een volgende keer ben je bij deze geholpen. De nieuwe app BreakUpText maakt het de gebruiker heel gemakkelijk door in naam van de zender hét sms?je te sturen waarvan je eigenlijk hoopt deze nooit te zullen ontvangen. Een kwestie van wat gegevens invullen en de breuk wordt voor je geregeld, aldus Daily Mail.
 
Je kan kiezen uit drie categorieën, afhankelijk van hoe serieus de relatie was en hoe je de vervelende boodschap wilt overbrengen. Je hebt de keuze uit ?Ik heb geen interesse meer?, ?Ik heb iemand anders gevonden? en ?Ik ben opgegeten door een beer?. De laatste kan in het hokje zeer ongeloofwaardig worden geplaatst, maar als de relatie eerder een kortstondige affaire was dan een bijna verloving, kan het misschien nog net. 

De app zorgt ervoor dat in ieder sms?je zo specifiek mogelijk voorbeelden worden gegeven, zodat de ontvanger wel moet geloven dat het echt van jou komt. Door je hele liefdesleven met je toekomstige ex-lover in te vullen, maakt de app op basis hiervan het perfecte sms?je voor de perfecte break-up voor je klaar.
 
Codetaal
Hoe zoiets eruitziet? Hier een voorbeeld van iemand die een ander had ontmoet. ?Weet je nog dat je me altijd vroeg over die tweets die ik verstuurde naar die ene jongen over de Game of Thrones première? Dat was eigenlijk codetaal voor onze liefde voor elkaar. Ik wilde wachten met dit slechte nieuws tot na de verjaardag van je hamster, want ik weet hoeveel Ramco voor je betekende.?
 

Een beetje een slap excuus als je het ons vraagt, maar origineel is ?ie zeker. Eigenlijk is het hele uitmaken via de sms anno 2013 nog steeds een absolute no go, dus de vraag is nog maar of de app daadwerkelijk aan zal slaan. Het is nog even afwachten.
 
Wat vind jij van de BreakUpText app? De uitvinding van de eeuw of kan hij wat jouw betreft gelijk de digitale prullenbak in?