WIN: 3x een reischeque t.w.v. ? 100,-

Winacties door Redactie Ze.nl
Boehoeee! Je vakantie zit er alweer op en over een paar weken loop je weer met een dikke sjaal over straat. Niet zo’n fijn vooruitzicht dus. Om de herfstdepressie tegen te gaan geven wij op Ze.nl drie reischeques weg in samenwerking met de De Vakantiezoeker.nl!
 
Soms kan het idee dat je zomervakantie er weer op zit en je enige uitzicht voorlopig je beeldscherm op kantoor is, voor wat lichtelijk depressieve gevoelens zorgen. Je mist je heerlijke Don Juan die je afgelopen zomer in Spanje hebt opgeduikeld, je mist de zon, het strand en het heerlijke buitenlandse eten. Die winterstamppotten kunnen je gestolen worden. 
 
 
Devakantiezoeker.nl
Nu kun je je herfstdepressie natuurlijk enigszins tegengaan door er lekker weer een vakantie tegenaan te gooien. Altijd weer een goed excuus! (Misschien ook even in de winter om je winterdepressie tegen te gaan en in de lente om vast in de zomerstemming te komen?) Maar… dit kost natuurlijk een hoop geld. Dus is het key dat jij de beste dealtjes uit al die reisaanbieders weet te vissen. Nét die ene aanbieding waarmee jij lekker een weekje kunt smeren en keren voor zo min mogelijk geld. Maarja, het kost een hoop tijd om die ene goedkope vakantie te vinden…
 
Geen nood! De Vakantiezoeker helpt jou uit de brand. De Vakantiezoeker.nl is een onafhankelijke reissite. Ze vergelijken de prijzen van alle bekende Nederlandse reisaanbieders voor vakantie-bestemmingen. De Vakantiezoeker.nl is zelf reisaanbieder - ze verkopen zelf geen reizen - maar helpen je bij het vinden van de goedkoopste aanbieder voor je zonvakantie of wintersport. Ze vergelijken de prijzen van ruim 3500 accommodaties in meer dan 40 verschillende landen; zo kun je zelf je favoriete vakantie uitzoeken en boeken bij de goedkoopste reisaanbieder. Ze zijn gespecialiseerd in accommodaties in Turkije en de Canarische Eilanden.
 
Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Like dan de Facebook-pagina van De Vakantiezoeker en de Google Plus-pagina.
 
Winnen
Ben jij wel weer toe aan een lekkere vakantie? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Ze.nl mag namelijk drie reischeques ter waarde van € 100,- per stuk weggeven! Voorwaarde is dat je je vakantie via De Vakantiezoeker boekt. De cheque is één jaar geldig.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookExtra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 21 september 2013.