Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Hmmmmm

Wat als je jong bent, midden in het leven staat en… een kunstheup hebt? Anne vlucht in ieder geval in een droomwereld op internet, namelijk de pokertafel. Hoe dat afloopt? Wij geven 10 exemplaren van het boek Hmmmmm weg!
 
Het verhaal
Anne Winkel is leuk, grappig, mooi, een beetje gek en véél te jong voor een versleten heup. Ze vlucht in een droomwereld: de pokertafel op internet. Daar kan ze alles wat ze in het echte leven niet kan: rennen, lachen, flirten en chatten. Haar beeldschone avatar wordt hopeloos verliefd op de jonge Italiaan Rafaël. En hij op haar. Nou ja, op haar… Wie is hij? Wil ze dat hij weet wie zij in werkelijkheid is? Anne speelt een spannend erotisch spel en Rafaël speelt mee. Tot de werkelijkheid haar inhaalt: een operatie, een nieuwe heup en een afspraak in Milaan… Met Rafaël…
 
Over de schrijfster
Marjan van den Berg is geboren in 1955 en lerares en schrijfster. Ze heeft voor verschillende bladen en kranten geschreven, zoals het Noordhollands Dagblad. Ook schrijft ze al jarenlang columns voor vrouwenmagazine Margriet (het feuilleton Sanne) en publiceert ze verhalen en reportages. 
 
Winnen
Ben jij ook zo benieuwd naar Hmmmmm? Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 11 september 2013.
 
Kun je niet wachten tot je hoort of je gewonnen hebt? Hmmmmm is ook te bestellen via Bol.com voor € 17,95.